Facebook Pixel

Kodėl vaikas turėtų vartoti žuvų taukus?

Kodėl vaikas turėtų vartoti žuvų taukus?

Žuvų taukai vaikams skiriami vitamino D trūkumui kompensuoti, kuris dažniausiai natūraliai susidaro žmogaus odoje veikiant saulės spinduliams.

Civilizacijos raida lėmė tai, kad dauguma laiko, kurį žmogus praleidžia ne gryname ore po tiesioginių saulės spindulių, o patalpose. Dėl tokio saulės nebuvimo vaikams išsivystė rachitas, todėl nėščioms moterims ir vaikams tapo privaloma vartoti žuvų taukus, taip pat vitaminų kompleksus, kuriuose yra vitamino D.

Vitaminas D yra Įeina į kai kuriuos maisto produktus, deja, tokių produktų yra labai mažai, todėl sunku jų gauti pakankamai su maistu. Žuvų taukuose yra labai daug šio svarbaus vitamino, todėl jie dažniausiai skiriami esant jo trūkumui.

Tad norėdami augti sveiki ir normaliai vystytis, vaikai turi dažniau būti lauke ir vartoti. žuvų taukai vaikams, tada nebus problemų su kauliniu audiniu !

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.