Facebook Pixel

Kaip teisingai vartoti vitaminus su hialurono rūgštimi?

Kaip teisingai vartoti vitaminus su hialurono rūgštimi?

Vitaminai su hialurono rūgštimi yra šių formų: tabletės, milteliai, gelio kapsulės, skysti, guminukai, kapsulės. Kad hialurono rūgštis geriau pasisavintų, vaistą (tai taikoma tabletėms, kapsulėms ir saldumynams) rekomenduojama ištirpinti burnos ertmėje, kol susidarys klampi želė pavidalo masė, vartojant miltelius ar skystį. , juos tiesiog reikia laikyti burnoje, kol pasieksite tą pačią želė konsistenciją. Rūgščių molekules iš burnos ertmės ir gleivinės organizmas visiškai pasisavina, todėl iš vitaminų gaunamas maksimalus efektas.

Šis vitaminų vartojimo būdas su hialurono rūgštimi pagal apžvalgas yra veiksmingiausias. Jau pirmosiomis vaisto vartojimo dienomis pagerėja odos spalva ir sąnarių būklė. Ilgai naudojant (mėnesį ar du) odos paviršius išsilygina, liaujasi lupimasis ir sausėjimas.

Po tokių permainingų orų, kurie buvo 2016 m. žiemą (nuo šalnų -20 iki pavasario +14) vitaminai su hialurono rūgštimi – tikras išsigelbėjimas. Jie sutvarkys jūsų odą ir pašalins sausumą bei pirmuosius senėjimo požymius. Susitikime su pavasariu jauna ir gražia!

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.