Facebook Pixel

Kokių vitaminų reikia odai?

Kokių vitaminų reikia odai?

 Jei veido odai trūksta vitaminų, ji greitai išblunka ir praranda sveiką išvaizdą bei grožį. Kad oda spindėtų grožiu ir sveikata, reikia žinoti, kokių veido vitaminų reikia ir kaip teisingai juos vartoti.  Visi 13 šiuolaikinei medicinai žinomų vitaminų aktyviai dalyvauja sveikstant ir sveika veido oda. Žinant, kuri iš jų kokias funkcijas atlieka ląstelėse, galima pagal savo odos problemas nustatyti, kokių vitaminų veido odai reikia jums.

1Vitaminas A (retinolis)Kovoja su veido uždegimu, suplonėjimu, pleiskanojimu ir sausa oda. Jis turi raminamąjį poveikį, normalizuoja veido riebalinių ir riebalinių liaukų darbą. Išlygina strijas ant veido.
2Vitaminas B1 (tiaminas)Kovoja su priešlaikiniu senėjimu, kuris gali aplenkti odą bet kuriame amžiuje.
3Vitaminas B2 (riboflavinas) Užtikrina ląstelių kvėpavimą ir pagreitina visas įmanomas medžiagų apykaitas. Pagerina odos atspalvį.
4 Vitaminas B5 span> (pantoteno rūgštis)Padeda sumažinti raukšles.
5Vitaminas B6 (piridoksinas) Efektyviai gydo odos ligas (kerpes, egzemą).
6 span> span>Vitaminas B9 (folio rūgštis)Padeda nuo spuogų.
7Vitaminas B12 (cianokobalaminas, metilkobalaminas ) Skatina odos ląstelių atsinaujinimą ir dėl to jos atjauninimą.
8Vitaminas C (askorbo rūgštis)Stimuliuoja kolageno gamybą ląstelėse, stiprina kraujagysles, greitai gydo žaizdas ir mikroįtrūkimai.
9Vitaminas D3 (cholekalciferolis )Lėtina ląstelių senėjimo procesą, padeda odai išlaikyti tonusą.
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.