Facebook Pixel

Numesti svorio be dietos! NOW Foods svorio palaikymo papildai

Numesti svorio be dietos! NOW Foods svorio palaikymo papildai

Natūralių papildų ir sveikos gyvensenos pagalba daug efektyviau ir saugiau išvalykite kūną, numeskite svorio ir pagerinkite odos būklę. Amerikietiškas prekės ženklas NOW Foods suteikia toną sveikos, subalansuotos mitybos, puikios sveikatos ir stabilaus, normalaus svorio klausimais. Surinkome geriausius svorio mažinimo ir svorio palaikymo produktus iš pasaulyje # 1 veganiškų papildų ambasadoriaus, kad išlaikytumėte puikią formą nepriklausomai nuo sezono! NOW Foods Natūralios ir saugios formulės

Natūralus, ekologiškas, sveikas – tai yra tiksliai taip, kaip skamba legendinio amerikiečių vitaminų prekės ženklo NOW Foods transkripcija, kuri išvertus reiškia Natūralus, ekologiškas, sveikas. Atrodo, kad tai yra vitaminų sėkmės paslaptis ryškiuose, atpažįstamuose stiklainiuose. Šiandien „NOW Foods“ turi savo laboratorijas, augalų pasėlius, gamyklas ir sandėlius. Gamintojas kuria ekologiškas formules su griežčiausiu GMP kokybės žymeniu.  Prekės ženklas „Nau Foods“ gavo 8 „Vity“ apdovanojimus už vitaminų ir maisto papildų kokybę. 

Nau Foods maisto papildai ir vitaminai yra išskirtinai natūralūs produktai, kurių formulė yra saugi, veganiška: 

  • sudėtyje nėra konservantų, dažiklių, dirbtinių saldiklių, alergenų – glitimo, pieno, kviečių, mielių;
  • sudėtyje yra tik natūralių dažiklių – chlorofilo, burokėlių, karobų;
  • gamintojas naudoja modernias augalų gavybos ir molekulinės distiliacijos technologijas grynesnėms ir saugesnėms formulėms.

NOW Foods viena pirmųjų į rinką pristatė steviją – būtiną produktą diabetu sergantiems žmonėms. Gamintojas taip pat žinomas dėl svorio metimo ir organizmo valymo produktų linijų, taip pat sveikos keto dietos.  

Žalioji arbata ir chitozanas: natūralūs riebalų degikliai 

Žaliosios arbatos ekstraktas yra vienas iš galingiausių antioksidantų, gerinantis medžiagų apykaitą, valontis ir jauninantis organizmą, skatinantis svorio metimą. Augaluose esantys polifenoliai turi antioksidacinį poveikį, stimuliuoja širdies ir kraujagyslių sistemą, gerina atmintį, koncentraciją ir mąstymo aiškumą.

Reguliarus natūralaus papildo naudojimas:

  • spartina medžiagų apykaitą. procesai
  • spartina medžiagų apykaitą,
  • pašalina iš organizmo atliekas ir toksinus
  • skatina detoksikaciją ir svorio mažėjimą. 

Chitosan NOW Foods Chitosan Plus yra laikomas natūraliu riebalų degikliu, kuris taip pat rekomenduojamas natūraliam svorio metimui ir organizmo valymui. Maistinės skaidulos gaunamos iš vėžiagyvių kiautų. Yra daug klinikinių tyrimų, įrodančių chitozano veiksmingumą svorio metimui. Medžiaga molekuliniu lygiu suriša virškinamajame trakte esančius riebalus ir cholesterolį, pašalindama juos iš organizmo. 

Keto kompleksas svorio metimui Now Foods 7-Keto 

Natūralus papildas, pagrįstas androgeninio aktyvumo hormonu DHEA, skatina svorio metimą, pagreitina medžiagų apykaitą, sumažina riebalų sankaupas ir skatina kūno atjauninimą. Maisto papilde taip pat yra žaliosios arbatos, rodiolių ir acetil-L-karnitino ekstraktų. Šios medžiagos papildo viena kitą, skatina efektyvų svorio metimą ir svorio palaikymą.   

L-karnitinas: energija ir lieknumas

Papildomas aminorūgšties suvartojimas L-karnitinas aktyvina medžiagų apykaitos procesus organizme, skatina energijos gamybą skaidant riebalus. Maisto papildas  skatina riebalų deginimą, raumenų masės augimą, turi ryškų antioksidacinį poveikį. L-karnitinas taip pat turi neuroprotekcinį poveikį: mažina depresinių būsenų sunkumą, lėtina demenciją, mažina neuropatinio skausmo apraiškų sunkumą.

Cholinas ir inozitolis: stiprūs nervai, greita medžiagų apykaita

Cholinas ir amp; Inozitolis, Now Foodsyra B grupės vitaminai, kurie palaiko nervų sistemą, skatina nervinių impulsų perdavimą ir greitina riebalų apykaitą. Cholinas palaiko atmintį, didina koncentraciją, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir stiprina imuninę sistemą. Inozitolis padeda didinti raumenų masę, neleidžia vystytis aterosklerozei ir nutukimui.  Cholinas ir inozitolis, derinami su sveika mityba ir fiziniu aktyvumu, yra veiksmingi natūraliam svorio metimui. 

NOW Foods svorio mažinimo maisto papildai yra natūralios, saugios sudėties, kuri visapusiškai veikia organizmą. Produktai su aktyvia formule išvalo toksinus ir nešvarumus, skatina natūralų svorio metimą, gerina odos, nagų ir plaukų būklę, ramina nervų sistemą.

Turinys
  • Natūralios ir saugios formulės NOW Foods Žalioji arbata ir chitozanas: natūralūs riebalų degikliai Keto kompleksas svorio metimui Now Foods 7-Keto L-karnitinas: energija ir lieknumas Cholinas ir inozitolis: stiprūs nervai, greita medžiagų apykaita
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.