Facebook Pixel

5-htp - nervų sistemos apsauga nuo streso

5-htp - nervų sistemos apsauga nuo streso

5-htp dažnai vadinama laimės tabletėmis, ir tai nenuostabu. Puiki priemonė nuo streso, pašalinanti dirglumą ir nerimą, gerinanti nuotaiką ir apetitą, gerinanti miegą.

Jei stresinėse situacijose pradedate daug valgyti ir nekontroliuojate (o tai atsitinka daugeliui žmonių), reikėtų atkreipti dėmesį į šį stebuklingą priedą.

5-htp – tai taip pat veiksminga ir saugi migdomoji tabletė, kuri neužmigdo, o tiesiog atpalaiduoja ir leidžia kūnui visapusiškai pailsėti. Puiki priemonė nuo PMS sindromo, sezoninės depresijos, streso, dirglumo ir agresyvumo. Vaistas nuo lėtinio nuovargio sindromo taip pat veiksmingas.

5-htp galite gerti tiek kursuose, tiek tik kritinėse, stresinėse situacijose. Būtinai pasitarkite su gydytoju dėl asmeninio komponentų toleravimo. Galite įsigyti kokybiškų 5 htp preparatų iš viso pasaulio geriausių gamintojų Biotus internetinėje parduotuvėje. Siūlome originalius vaistus su pristatymu geriausiomis kainomis.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.