TM BIOTUS linijoje išleistas naujas produktas – jūrinis kolagenas su hialurono rūgštimi ir vitaminu C

ТМ BIOTUS вышел новый морской коллаген с гиалуроновой кислотой и витамином С

Liepos mėnuo mums tapo orientyru, nes būtent tada buvo išleista pirmoji Marine Collagen TM Biotus partija, apie kurią ilgai svajojome.

Tai buvo idėjos dėka. sukurti aukštos kokybės kolageną, kuris atsirado mūsų prekės ženklu. „Kaip moteris, aš išbandžiau įvairius kolageno prekės ženklus įvairiomis formomis ir didžiuojuosi, kad dabar „Biotus“ gamina ukrainietišką produktą, kuris nėra prastesnis nei jo kolegos iš Amerikos“, – sako Olga Grekulova. p>

Tarp Ukrainos vartotojų maisto papildas kolagenas yra nepakankamai įvertintas. Vakarų šalyse kiekvienas vyresnis nei 30 metų žmogus žino apie kolageno savybes ir jo papildymo naudą. Žmonės, kurie veda aktyvų gyvenimo būdą, supranta, kad būtent kolagenas yra visų organų jungiamojo audinio pagrindas. Kolagenas suteikia tvirtumo ir amortizavimo sąnariams ir kaulų struktūrai, gerina kūno ir audinių atstatymą, palaiko raumenų augimą ir raumenų jėgą.

Moterys, kurios siekia išsaugoti jaunystę, žino dar daugiau apie kolageną. Kolagenas randamas giliuose odos sluoksniuose kartu su elastinu, sukuriant jo karkasą, kurio dėka oda atrodo elastinga ir tonizuota. Mūsų organizmas kolageną gamina natūraliai, iki 25 metų su kolagenu problemų nekyla, tačiau su amžiumi jo kiekis mažėja. Kolageno praradimas sukelia senėjimą. Susidaro raukšlės, išsausėja oda, plonėja ir blanksta plaukai, lūžinėja nagai, stangrėja sąnariai, o kūnas praranda tonusą ir formą, raiščiai praranda vientisumą ir gebėjimą grįžti į pradinę būseną.

“ Mūsų jūrinis kolagenas yra papildomai praturtintas vitaminu C ir hialurono rūgštimi. Sudėtyje esantis vitaminas C gerina kolageno sintezę ir padidina jo efektyvumą, – aiškina Olga Grekulova. „Todėl, laikydamiesi reguliaraus jūrinio kolageno vartojimo režimo, suteikiame nepakeičiamą atramą kūnui, palaikome raumenų lankstumą ir natūralų grožį.“

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.