Facebook Pixel

Labdaros projektas BIOTUS & STARENKI vyks rugpjūčio 15–31 dienomis

Благотворительная акция Биотус

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo rugpjūčio 15 iki rugpjūčio 31 d. BIOTUS klientai automatiškai tampa labdaros projekto dalyviais. Per šį laikotarpį išsiųsime 1 griviną. nuo kiekvieno 100 UAH. Jūsų apmokėtuose užsakymuose - apsauginių medicininių kaukių įsigijimui senyvo amžiaus žmonėms, kurie yra registruoti teritoriniuose gyventojų socialinės apsaugos centruose.

Bus nupirkti medicininių kaukių komplektai ir rugsėjo pradžioje perduoti į fondas STARENKI – savanorių komanda, besirūpinanti vienišais seneliais. Fondas sudaro specialius pagalbos paketus ir pristato juos 60 metų ir vyresniems žmonėms, kurių pensija iki 2000 UAH. per mėnesį., be vaikų, anūkų ir kitų pagalbą teikiančių artimųjų.

Pagyvenę žmonės yra būtent ta kategorija, kuriai reikia ypatingos priežiūros ir kuriai koronaviruso pandemijos metu kyla didžiausias pavojus. BIOTUS komanda nusprendė tokias akcijas rengti reguliariai, paaukodama reikalingas lėšas sveikatos apsaugai ir palaikymui tiems, kuriems jos labiausiai reikia.

Apsipirkite iki rugpjūčio 31 d., o visa kita pasirūpinsime mes !

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.