Facebook Pixel

Mėlynės akims. Mes geriname regėjimą.

Mėlynės akims. Mes geriname regėjimą.

Smagu, kai vaistas yra ne tik labai veiksmingas, bet ir skanus. Apie mėlynių naudą regėjimui dabar kalbama pažodžiui visur. Kad mėlynės padėtų pagerinti regėjimą, deja, neužtenka porą kartų per sezoną suvalgyti stiklinę (ar net kibirą). Yra griežtai rekomenduojama dozė – 50 mg per parą 4-7 savaites. Šios dozės viršyti nereikėtų, o toks ilgalaikis vartojimas yra dėl kumuliacinio stebuklingos uogos poveikio.

Taigi, kiek ir kokių mėlynių reikėtų suvalgyti ar gerti per dieną, kad pagerėtų jūsų regėjimas po 4–7 savaičių?

Šviežios uogos: 3 šaukštai per dieną

Džiovintos: 1 valgomąjį šaukštą džiovintų uogų per naktį pamirkykite stiklinėje karšto vandens ir valgykite ryte tuščias skrandis.

Sultys (mažiausiai 30 % koncentrato): 0,5 – 1 stiklinė per dieną.

Šviežių uogų sezonas gana trumpas, jei dėl kokių nors priežasčių netinka variantas su džiovintomis mėlynėmis ar sultimis, tada jūsų pasirinkimas – vitaminų.

Šiuolaikiniai mokslininkai jau seniai naudoja mėlynes vitaminuose ir įvairių preparatų , kurių galima nusipirkti bet kuriuo metų laiku ir vartoti pagal gydytojo rekomendaciją. Patogus ir prieinamas kiekvienam!

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.