Facebook Pixel

Žuvų taukai ir jų panaudojimas kosmetologijoje

Žuvų taukai ir jų panaudojimas kosmetologijoje

Skystus žuvų taukus daugiausia siejame su vaikų nenoru juos gerti. Nemalonus skonis ir kvapas daugeliui suaugusiųjų vis dar neleidžia ramiai išgirsti šio naudingiausio narkotiko pavadinimo. Visi žino apie šio produkto naudą. Jį geria nėščios moterys, maži vaikai ir suaugusieji, norėdami įvairiais aspektais sustiprinti organizmą. Šiandien norėtume pakalbėti apie mažiau žinomą šio unikalaus ir neįtikėtinai naudingo produkto pritaikymą – kosmetologija.

Skysti žuvų taukai yra naudojamas kosmetinėse kaukėse. Nežinau? Tada šiandien papasakosime, kaip pasigaminti vieną iš jų.

Taigi, kaukė veido spalvai pagerinti ir smulkioms raukšlėms išlyginti.

Sudėtis: 1 arbatinis šaukštelis žuvų taukų, 1 arbatinis šaukštelis medaus, 1 valgomasis šaukštas vandens. Paruošimas: viską gerai išmaišykite ir mišiniu tolygiai paskirstykite veidą. Po 10 minučių nuplaukite šiltu vandeniu. Visiškai nuvalius odą, rekomenduojama nuplauti vėsiu vandeniu. Padarykite šią kaukę savaitę ir tikrai pastebėsite aiškius patobulinimus.

Nebūtina gerti kapsulių ar žuvų taukų gėrimų, šis stebuklingas vaistas gali puikiai veikti, kai naudojamas išoriškai.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.