Facebook Pixel

Kalcis Magnis Cinkas Solgar

Kalcis Magnis Cinkas Solgar

Kalcio magnio cinkas Solgar .

Formulė keršyti už cinką komplekse su kalciu ir magniu. Odos tabletėje yra 333 mg kalcio, 133 mg magnio ir 5 mg cinko. Visi trys mineralai yra gyvybiškai svarbūs kaulų audinių kūrimo ir apsaugos elementai. Kalcis – pagrindinė budіvelny medžiaga šepečiams. Magnii – mikroelementas, kuris veikia kaip gyvybę suteikianti kalba: vynas saugus, šepetėliuose net rožinis kalcis. Cinkas – mineralas, būtinas sveikam kauliniam audiniui. Kartu su cym, sudėtinga formulė Kalcis Magnis Cinkas,  gydyti nervų sistemą ir m’s. Kalcis ir magnis yra būtini normaliam opų ir nervų sistemos funkcionavimui. Esant nervinei įtampai ir stresui, cinko kiekis organizme greitai sutrumpėja ir jį reikia papildyti. Calcio Magniy cinko solgaras

Rekomendacijos dėl perkrovos: senstant, įskaitant moteris nėštumo ir žindymo laikotarpiu, 2 tabletės per dieną pіd valandą їzhi.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.