Facebook Pixel

Kapsulės vaikams "Goldfish Solgar"

Kapsulės vaikams "Goldfish Solgar"

«Zoloti  žuvis Solgar» – dzherelo polinesočiosios riebalų rūgštys iš šeimos omega 3 (svarbi dokozaheksaeno rūgštis), kuri yra svarbiausia sveikos mitybos sudedamoji dalis.

Dokozaheksaeno rūgštis (DGK) – galvos riebalų rūgštis fosfolipidų sandėlyje smegenyse, yakі є budіvelnymi klitino membranų blokai. Galvos smegenys yra apie 60% riebalų, iš kurių 25% sudaro DHR. Esant pakankamam omega 3 riebalų rūgščių (DHR) kiekiui, smegenų ląstelės funkcionuoja efektyviausiai.  Patvirtinta, kad nepakankamas dokozaheksaeno rūgšties suvartojimas gali sukelti hiperaktyvumą, sumažėti kraujo koncentracija. Optimalus dydis  riebalų rūgštys smegenyse dopomagaє & nbsp; išsaugoti ramybę, sumažinti nerimą, nevgamovnist, emocinį miegą ir dramas vaikams. Be to, papildomas DHR vartojimas padeda padidinti rožinį gyvybingumą, pagarbą, pagerinti atmintį, be kita ko, žodžių atmintį. «Zoloti Rybki Solgar» - žuvies formos kramtomosios kapsulės. Labai išgrynintas stabilus DHA buvo išgautas iš tuno šalto ekstrahavimo būdu. «Auksinė žuvelė Solgar» Gali pasimėgauti, nekeršyti tsukra, & nbsp; druska, krakmolas, mielės, glitimas, pieno komponentai ar bet kokie sintetiniai priedai. Saldymedžio prizmė yra saugi rahunokui, pridedant ksilito, kuris yra saugus emaliuotiems dantims. «Auksinė žuvelė Solgar» neatimkite iš burnos ribi prie burnos.

Rekomendacijos nuo perkrovos: vaikams nuo 4 metų vartoti po 2 kapsules per dieną.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.