Facebook Pixel

koloidiniai mineralai

Коллоидные минералы

Taigi, kas yra koloidiniai mineralai ir „su kuo jie valgo“?

Koloidas kilęs iš daiktavardžio koloidinis ir dar iš graikų kalbos. kólla – „klijai“ ir éidos – „natūra“ ir mineralinė (aes) minerale — rūda). 1908 m. V. I. Vernadskis mineralo sąvokos apibrėžimą suformulavo taip: „Žemės plutoje natūraliai vykstančius cheminių reakcijų produktus vadinsime mineralais.“

 

Koloidiniai mineralai yra mineralinių molekulių grupės, kurias kartu laiko ypatingos elektrinės savybės, išsklaidytos arba suspenduotos skystyje. Jie nesikaupia butelio dugne, o tolygiai pasiskirsto vandenyje.

Koloidiniai mineralai gali išlaikyti savo individualumą, kol yra „suspenduoti“ vandenyje.

Mineralai yra pagrindiniai mūsų kūno statybiniai blokai . Deja, organizmas pats negali pasigaminti mineralų. Ta pati nepalanki situacija ir su maistu – mineralinių medžiagų ir naudingų mikro ir makro elementų labai mažai dėl dirvožemio skurdo ir taisyklingos pasėlių kaitos nesilaikymo. Todėl atsirado būtinybė vartoti koloidinius mineralus, kad būtų galima papildyti sveikatos statybines medžiagas.

Sutrikimai ir ligos kyla dėl vitaminų trūkumo, sako medicinos mokslų daktarė Marie-France Müller. Tačiau dažniausiai žmonės to nesuvokia. kad vitaminai kontroliuoja mineralinių medžiagų pasisavinimą organizme, o nesant mineralinių medžiagų neatlieka jokių funkcijų. Trūkstant vitaminų, sistema kažkiek gali panaudoti mineralines medžiagas, bet jei jų nėra, vitaminai nenaudingi.jpg"}}' alt='Ligos atsiranda dėl vitaminų trūkumo'>

 

 

 

 

 

Maisto produktai, kurių sudėtyje yra mineralų

Visus mineralinius elementus, priklausomai nuo jų kiekio mūsų organizme ir maiste, įprasta skirstyti į mikroelementus (kurių kiekis gyvuose organizmuose yra mažesnis nei 0,001%) ir makroelementus (kurių kiekis gyvuose organizmuose yra daugiau nei 0,001%).

  1. Mikroelementai-paros poreikis yra tūkstantosios gramo dalys. Tačiau tokios kuklios normos trūkumas gali sustabdyti daugiapakopį ir sudėtingą organizmo mechanizmą. Kai kurie svarbūs mikroelementų grupės atstovai:

 

Paros dozė, mg

Geležis

10 mg

Cinkas

10 mg

Jodas

100–150 mg

Fluoras

3 mg

  1. Makroelementai – daugiau nei 200 mg reikia per dieną.

 

Dienos norma, gr

Kalcis

1

Fosforas

1,5

Magnis

3-5 gr

Natris

ne daugiau kaip 5 g

Kalis

3,5 g

Svarbi tinkama elementų pusiausvyra: vieno ar kito elemento trūkumas (ypač kelių iš karto) neišvengiamai veda prie gerai veikiančių organizmo funkcijų „streikavimo“.

Kai kurios sąlygos, susijusios su trūkumu arba elementų perteklius

 

Požymiai ir būsenos

Trūkumas arba būtinybė

Disbakteriozė

Cinkas

Prastas virškinimas

Chromas, cinkas

Antsvoris

Chromas, manganas, cinkas

Aukštas Cukraus kiekis kraujyje

chromas, manganas, cinkas, magnis

Plaukų slinkimas

Cinkas, selenas, silicis

Prastas plaukų ir nagų augimas

Cinkas, selenas, silicis, magnis

Spuogai

chromas, selenas, cinkas

Odos alergija

Selenas, cinkas

Nuovargis, priešlaikinis papilkėjimas, staigi priklausomybė nuo oro

Kalcis

Depresija

Magnis

Įdomu tai, kad fosforo pertekliaus požymiai yra panašūs į trūkumo simptomus kalcis: raumenų mėšlungis, tirpimas, sąmonės netekimas. Prieš vartodami mineralines medžiagas, būtinai pasitarkite su gydytoju, pirmiausia patartina pasidaryti kraujo tyrimus, kad vaizdas būtų aiškus.

 

Įdomu, kad fosforo pertekliaus požymiai yra panašūs į kalcio trūkumo simptomus

 

Maistas, kuriame yra pakankamai mineralinių medžiagų:

Natris

Didžiausias paros druskos kiekis – 6 gramai – galite gauti:

  • 140 g sūdytos silkės
  • 400 g sūrio
  • 500–600 g duonos

Kalcis

Vienas iš svarbiausių cheminių elementų žmogaus organizmui, pasisavinamas tik su vitaminu D. Galima įsigyti:

Produktai

Miligramai 100 g

Aguonos ir sezamo sėklos

1500

Kietieji sūriai

1000

Kviečių sėlenos

950

Saulėgrąžų sėklos

367

Vyšnė

309

Kalis

Juodoji arbata

2500

Kava ir kakava

1600

Pupelės, džiovinti abrikosai

1100

Rudumbliai

970

Magnis

Kviečių sėlenos

611

Moliūgų sėklos

534

Kakava

476

Riešutai

300

Fosforas

Kviečių sėlenos

1276

Moliūgų sėklos

1144

Saulėgrąžų sėklos

837

Cinkas

Austrės

60

Kviečių sėlenos

16

Jautiena

10

Sezamo ir moliūgų sėklos

7,5

Vištienos kepenėlės

6,6

Geležis

Džiovinti grybai

30

Austrės ir midijos

25

Kiaulienos kepenėlės

20

Rudumbliai

17

Jodas suteiks rudadumblių ir pieno, fluoro – įvairių rūšių arbata ir jūros gėrybės.

Koloidiniai mineralai dėl mažo dalelių dydžio ir neigiamo krūvio sugeria 90–98 procentus. Tai 2,5 karto daugiau nei chelatinių mineralų ir 10 kartų daugiau nei neorganinių. Koloidiniai mineralai gali būti tik skysto pavidalo ir labai mažuose kūnuose, 7000 kartų mažesniuose už raudonąjį kraujo kūnelį, eritrocitą. Kiekviena dalelė yra neigiamai įkrauta, o žarnyno gleivinė – teigiamai, susidaro elektromagnetinis laukas, kuris koncentruoja mineralus prie žarnyno sienelių. Visa tai kartu suteikia mums 98 procentų absorbciją.

Koloidinių mineralų rūšys, kurias galima įsigyti iherb, >boitus ir kitose svetainėse:

NOW Colloidal Mineralsyra skanus vandenyje tirpių mineralų mišinys su dideliu įsisavinimu, gaunamu iš priešistorinių augalų telkinių Jutoje. Šie koloidiniai mineralai susiformavo prieš daugelį šimtmečių, kai tapo to laikmečio gyvų augalų, vaisių ir daržovių dalimi. Šie mikroelementai padėjo suformuoti augmeniją, kuri prisidėjo prie gyvybingos gyvybės, klestėjusios šioje planetoje. Kiekvienoje dienos porcijoje yra didžiulis kiekis natūralių mineralų, kurių sunku gauti iš šiuolaikinio maisto.

Koloidiniai mineralaiNSP - >sudėtyje yra koncentruotas kompleksas iš 74 (makro ir mikroelementų), kurie pagal specialią technologiją gaunami iš Didžiojo Druskos ežero (Juta, JAV) vandens.

Didžiausias kiekis yra magnio,  ;geležis, selenas, manganas, chromas, natris, cinkas.

Ypač įdomu, ar koloidinių mineralų sudėtyje yra fulvo rūgšties. Tai humusinių medžiagų kompleksas, paverčiantis mineralus chelatiniais junginiais, o tai padidina jų virškinamumą.

Sudėtyje yra Acai uogų sulčių (Brazilijos Viagra, Amazonės vynuogės, Amazonės auksas), kurios sukėlė „sveikatos bumą“ visame pasaulyje, taip pat vynuogių odos ekstraktas, kuriame yra flavonoidų. Acai uogose yra įvairių biologiškai aktyvių medžiagų, vitaminų, mikroelementų, sterolių ir antioksidantų (flavonoidų, cianidų).

30 ml yra: 0,28 mg geležies  ;

stiprus>(2,8 % TSA), 0,18 mg silicio (0,6 % TSA), 4 mcg seleno (6% TSA) ir 0,085 mcg sidabro (0,25 % TSA).

7 priežastys, kodėl verta vartoti koloidinius mineralus

  1. Pagerinkite savo bendrą sveikatą
  2. Padėkite kovoti su peršalimu, gripu ir kitomis ligomis
  3. Stiprinkite imuninę sistemą
  4. Padidinkite aktyvumą ir energijos lygį
  5. Gerinkite odos sveikatą
  6. Lengvai įsisavinamas organizme
  7. Puikus būdas tiekti mineralus išrankiems valgytojams ar alergiškiems žmonėms

Šalutinis poveikis

Koloidinis naudingų mineralų tiekimo metodas yra vertas tyrimo, tačiau jiems keliama daug reikalavimų, pavyzdžiui, kad jų absorbcija būtų 98 proc. e – yra neprotinga. Be to, kompleksuose, kuriuose teigiama, kad juose yra 70 ar daugiau mineralų, gali būti toksiškų medžiagų, tokių kaip aliuminis ir gyvsidabris. Kalbant apie natrio benzoatą, išpuoliai yra nepagrįsti. Kai kurie gamintojai šį elementą išskiria ir sintetina iš mėlynių.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis – galbūt saugu. Tačiau būkite atsargūs vartodami, nes nerimaujate, kad kai kuriuose produktuose gali būti metalų. Būtinai pasitarkite su gydytoju.

Hemochromatozė(per daug geležies organizme) yra paveldima liga. Koloidinių mineralų vartojimas gali pabloginti situaciją.

Vilsono liga (organizmo nesugebėjimas įsisavinti vario) yra paveldima. Koloidinių mineralų naudojimas gali būti žalingas.

Ir nors koloidiniai mineralai ilgą laiką buvo naudojami kaip vaistai (pavyzdžiui, XIX amžiuje koloidinis sidabras buvo naudojamas daugeliui ligų – nuo peršalimo iki ginekologinių ligų) gydyti. XX amžiuje, išradus ir gaminant antibiotikus, kai kurie mokslininkai kalbėjo apie esamą žalos potencialą. Neneigiant, kad „sidabro gaminiai“ yra naudingi kaip baktericidai.

Koloidinių mineralų kategorijos:

  1. koloidinis sidabras
  2. Sidabro hidrozolis
  3. Skysti mineralai

Kas yra koloidinis sidabras

Koloidinis sidabras yra mažų įkrautų dalelių suspensija Distiliuotas vanduo. Koloidinio sidabro gamybai naudojamas elektromagnetinis krūvis, kuris ištirpina sidabro daleles vandenyje ir taip gaunamas tirpalas. Jame yra aukščiausios kokybės sidabro, tokio dydžio dalelių & nbsp; apie 0,005–0,015 mikronų.

Koloidiniame sidabre nėra papildomų dažiklių, stabilizatorių ir kitų cheminių ingredientų. Į sidabro sudėtį įtraukus baltymų junginius, jis tapo saugus žmogaus kūno audiniams.

XX a. pagaliau oficialiai pripažinta, kad sidabras gali būti priskiriamas antibakterinių ir antimikrobinių metalų grupei. Daug darbo šia kryptimi atliko akademikas L.A. Kulsky. ir dr. G. Margraf

N.E. Boikova, MD, teigia, kad, skirtingai nei antibiotikai, sidabras veiksmingai naikina visų pagrindinių tipų mikroorganizmus: gramteigiamas ir gramneigiamas bakterijas, sporas formuojančias bakterijas, grybelius / mieles, virusus ir pirmuonių parazitus.

>Naudingos koloidinio sidabro savybės

  1. Antibakterinis poveikis
  2. Antivirusinis poveikis
  3. Priešgrybelinis poveikis
  4. Teigiamas poveikis burnos ertmei
  5. Žaizdų ir nudegimų gijimas
  6. Įtaka paranalinių sinusų sveikatai

Koloidinio sidabro naudojimas:

  • folikulinis gerklės skausmas;
  • gripas;
  • virškinamojo trakto ligos;
  • stomatitas;
  • infekcinės ausų, gerklės, nosies ligos;
  • sergant cistitu;
  • uretritu;
  • įvairiomis odos ligomis;
  • an veiksminga priemonė oftalmologinėje praktikoje;
  • nuo įvairaus sunkumo nudegimų ;
  • naikina labai pavojingą bakteriją Pseudomonas aeruginosa.

Koloidinio sidabro kontraindikacijos ir šalutinis poveikis

Didžiausia bendra sidabro paros dozė neturi viršyti 14 mcg/kg. Jokiu būdu negalima vartoti daugiau, nei nurodyta vartojamo vaisto etiketėje. Retais atvejais padidėjus sidabro kiekiui odoje gali negrįžtamai nusidažyti melsvai pilka spalva – argirija. Dauguma praneštų šios ligos atvejų buvo susiję su namuose pagamintomis sidabro druskomis, o ne koloidiniu sidabru.

Šalutinis poveikis gali pasireikšti individualiai netoleruojant sidabro preparatų. Taip pat sidabro pagrindu pagamintų preparatų vartojimo pradžioje gali laikinai pablogėti savijauta, atsirasti vietinių odos reakcijų.

Tokie reiškiniai atsiranda dėl organizmo intoksikacijos skilimo produktais. atsirandančių dėl masinės patogeninių mikroorganizmų mirties. Kad išvengtumėte šio šalutinio poveikio, turite gerti daug vandens ir papildomai išgerti kokių nors detoksikuojančių priemonių. 

 

Tokius reiškinius sukelia organizmo intoksikacija skilimo produktais

 

Kontraindikacijos vartoti koloidinį sidabrą apima tokius veiksnius kaip:

  • individualus komponentų netoleravimas,
  • nėštumas,
  • maitinimas krūtimi.

Stebuklingos koloidinio sidabro savybės susilaukė rimto dėmesio gydant vėžį. Britų mokslininkai pranešė, kad sidabro dalelės taip pat veiksmingai naikina tam tikras vėžio ląsteles, kaip ir chemoterapija, tačiau turi nedidelį šalutinį poveikį.

Lidso universiteto mokslininkai atliko daugybę laboratorinių tyrimų, kurių metu jiems buvo nustatytas vėžys. krūties ir žarnyno ląstelės šešias dienas buvo veikiamos įvairiomis sidabro pagrindu pagamintomis cheminėmis medžiagomis.

Rezultatai parodė, kad šie sidabro junginiai turi „tokį patį poveikį kaip cisplatina“ kovojant su vėžinėmis ląstelėmis, nesukeldami stipraus šalutinio poveikio.

Pagrindinė autorė dr. Charlotte Willans kitais metais planuoja atidžiau pažvelgti į tai, kaip sidabras veikia vėžines ir sveikas organizmo ląsteles ir ar jis gali tapti saugiu ir veiksmingu nauju vaistu nuo vėžio. br>Villans sakė: „Tai neabejotinai įdomus atradimas, nors ateityje dar turime daug ką nuveikti. Rezultatai leidžia mums gauti finansavimą tolesniems tyrimams, kurie galėtų padėti sukurti pigesnę, mažiau toksišką alternatyvą šiandien medicinoje naudojamiems vaistams nuo vėžio.“

Taip pat koloidinis sidabras  Galima tepti tiesiai ant įpjovimų, įbrėžimų, atvirų žaizdų, egzemos, odos sudirginimo, spuogų (spuogų), vabzdžių įkandimų. Nudegus sidabras pagreitina gijimą, mažina randus ir mažina uždegimą.

Sėkmingi koloidinio sidabro rezultatai taip pat gali pasigirti gydant egzemą.

Per egzemos protrūkis, oda netenka riebalų ir aliejų, todėl oda išsausėja ir nebeapsaugo nuo infekcijos ar dirgiklių. Koloidinis sidabras padeda paleisti apsaugines „teisingas“ organizmo funkcijas, pradeda priešintis žalingiems veiksniams.

Puikūs pacientų atsiliepimai nusipelno gydymo nuo įprastos ir nemalonios ligos – herpes. Koloidinis sidabras veiksmingas prieš visus žinomus herpeso virusus, apie 650 rūšių bakterijų ir grybelių. Patekę į kūną, teigiamo krūvio koloidiniai sidabro jonai yra įterpti į virusą supančių baltymų struktūrą. Dėl to virusas nebegali daugintis panašių dalelių.

Koloidinis sidabras veiksmingas prieš visus žinomus herpeso virusus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ;

 

 

 

 

Koloidinis sidabras yra plačiai naudojamas ir veterinarijoje. Gyvūnų, sergančių kirmėlėmis, gastroenteritu, dizenterija, gydymo rezultatai – koloidinio sidabro panaudojimas viduje, o sergančių endometritu, mastitu, sepsiu ir hemosporidioze – į veną.

 

 

Koloidinis sidabras taip pat plačiai naudojamas veterinarijoje

Preparato forma yra dažniausiai koncentruotas tirpalas, kurį dažnai reikia skiesti vandeniu, taip pat sugeriantis gelis /strong>Sidabro (sidabro vandens) naudojimas buityje

- gėrimų konservavimas.
- geriamojo vandens dezinfekcija.
- sėklų mirkymas prieš sodinimą
- kambarinių augalų laistymas
- ilgalaikis (iki 23 sav.) skintų gėlių konservavimas.
- indų dezinfekavimas, daržovės, vaisiai.
- skalbinių, kriauklių, vonių, vonios kambarių dezinfekcija.

Reikia atsiminti, kad gydymo koloidiniu sidabru kursas neturi viršyti 14 dienų th. Be to, visą gydymo sidabru laikotarpį būtina vartoti probiotikus, kad būtų palaikoma teisinga organizmo mikrofloros pusiausvyra. Taip pat turėtumėte įsitikinti, kad vartojate kokybišką koloidinį sidabrą, o ne pigius produktus, tokius kaip sidabro baltymai arba joninis sidabras. Per didelis pigių analogų vartojimas gali sukelti negrįžtamą būklę, apie kurią jau minėjome anksčiau – Argyria.

Biotus svetainėje turite galimybę pirkti koloidinių mineralų ir koloidinio sidabro Ukrainoje> įvairių, bet tik kokybiškų ir sertifikuotų gamintojų skirtingų išleidimo formų (skystis, kapsulės, tepalas, purškalas, tabletės).

Kalcis magnis + D3


kalcio magnio + D3, kalcio magnio vitaminas D3, solgar, mėlynių skonio, 473 ml

1 valgomasis šaukštas (15 ml) per dieną su maistu arba kaip nurodė gydytojas

Sidabrinis hidrozolis


Silver Hydrosol (koloidinis sidabras), Silver Sol, Now Foods, 237 ml

1 arbatinis šaukštelis 1-3 kartus per dieną.

Nenaudoti jaunesniems nei 4 metų vaikams.

Pasitarkite su gydytoju, kad nustatytumėte dozę vaikams.

Multivitaminnyj-i-mineralnyj-kompleks.jpg"}}


Multivitaminų ir mineralų kompleksas, aktyvus moterų metabolizmas, moterys, 21-asis amžius, 50 skirtukų

1 tabletė per dieną su maistu arba pagal sveikatos priežiūros specialisto nurodymus

Sidabrinis hidrozolio purškiklis


Sidabrinis hidrozolis, koloidinis sidabras, sidabrinis solas, Now Foods, 118 ml

6 purškimai 1–3 kartus per dieną.

Pasikonsultuokite su gydytoju, kad nustatytumėte dozę vaikams

Sidabrinio koloidinio tepalo plotis =


koloidinis sidabro tepalas, paveldo produktai , 60 g

Plonu sluoksniu užtepkite ant odos ir leiskite išdžiūti. Jei reikia, pakartokite.

Coloidal Silver Gel


Sidabrinis koloidinis gelis, sidabrinis, 29 ml

Nuvalykite pažeistą vietą ir užtepkite gausų sluoksnį pirmajai pagalbai . uždėti tvarstį. Pakartokite 3 kartus per dieną. Jautriai odai.

Raspberry Colloidal Minerals



Suaugusiesiems: nuo 1 iki 4 purškimų per dieną. Ne ilgiau kaip 10 dienų.

Vaikams: 1–2 purškimai per dieną.

DOZAVIMAS IR NAUDOJIMAS

Skiestas koloidinis sidabras naudojamas atviroms žaizdoms, negyjančioms opoms, pažeistoms odos vietoms su egzema, komplikuota žvyneline, demodikoze ir kitais odos pažeidimais.

  • Sergant konjunktyvitu – po 1–2 lašus į kiekvieną akį nakčiai.
  • Įkvėpus, plaunant, drėkinant, lašinant – 2 valgomieji šaukštai 1 litrui distiliuoto arba šviežiai virinto vandens.
  • Vandeniui dezinfekuoti: 2 šaukštai 3,8 litro vandens. Suplakti. Palaukite 5-8 minutes. Dar kartą suplakite ir išgerkite nusistovėjus 5-10 minučių.
Turinys
  • Taigi, kas yra koloidiniai mineralai ir „su kuo jie valgo“?
  • Maisto produktai, kurių sudėtyje yra mineralų
  • Maistas, kuriame yra pakankamai mineralinių medžiagų:
  • Koloidinių mineralų rūšys, kurias galima įsigyti iherb, >boitus ir kitose svetainėse:
  • Šalutinis poveikis
  • Kas yra koloidinis sidabras
  • Koloidinio sidabro naudojimas:
  • Koloidinio sidabro kontraindikacijos ir šalutinis poveikis
  • Kontraindikacijos vartoti koloidinį sidabrą apima tokius veiksnius kaip:
  • DOZAVIMAS IR NAUDOJIMAS
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.