Facebook Pixel

Olgos ir Dmitrijaus Grekulovų pranešimas, susijęs su ažiotažu dėl vitaminų karantino metu

Olgos ir Dmitrijaus Grekulovų pranešimas, susijęs su ažiotažu dėl vitaminų karantino metu

Gerbiami klientai, draugai, partneriai!

Dabar daugelis kalba, kad vitaminų pardavėjai spėlioja jauduliu ir panika, o internete plinta memai apie staigų grikių ir medicininių kaukių pardavėjų praturtėjimą. Sklinda kalbos, kad bendro karantino metu parduotuvės ir vaistinės bus tuščios, o visose srityse mūsų laukia griūtis.

Su visa atsakomybe pareiškiame, kad ažiotažo metu „Biotus“ ne tik nepakėlė kainų už vitaminų, bet ir pateikė reklaminius pasiūlymus dėl vitamino C, žuvų taukų, imunostimuliatorių ir kitų populiarių prekių. Nedidelį kainų koregavimą lėmė tik dolerio susiejimas, tačiau tai neišvengiama: dirbame su JAV rinka ir perkame prekes doleriais.

Be to, karantino metu mūsų parduotuvė ir sandėlis ir toliau dirbs veikia kaip įprasta.kliento režimu kiek įmanoma. Užsakymus pateiksime kuo greičiau, nes dabar žmonėms reikia vitaminų. Savaitgaliais mūsų vadovai, net ir be vadovybės nurodymų, dirbdavo iki 22 val., kad apdorotų visus gaunamus prašymus.

Iš savo pusės stengsimės apsaugoti darbuotojus. Paėmimo punkte kas valandą vyks patalpos kvarcavimas ir vėdinimas, visų paviršių apdorojimas dezinfekuojančiu tirpalu. Tikimės, kad valstybės priemonės padės užkirsti kelią koronaviruso plitimui ir vėl lankysime, važiuosime į kurortus ir spausime ranką.

Ramybės ir sveikatos visiems!

Turinys
  • Gerbiami klientai, draugai, partneriai!
  • Ramybės ir sveikatos visiems!
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.