Facebook Pixel

rudens vitaminai

rudens vitaminai

Net jei mūsų kasdieniame racione gausu daržovių ir vaisių, atėjus šaltoms dienoms jį reikėtų papildyti vitaminų preparatais.
RUDENS VITAMINAI
Ruduo ir žiemos – tikras išbandymas mūsų imunitetui. Gyvename perkaitusiuose butuose, keliaujame viešuoju transportu, kuriame tiesiog pilna bakterijų ir virusų. Turime padidinti vitaminų dozę. Norėdami tai padaryti, vaistinėse ir internetinėse parduotuvėse perkame imuniteto vitaminus.
Vitaminai yra gyvybiškai svarbūs junginiai, dalyvaujantys medžiagų apykaitoje, veikiantys mūsų širdies ir kraujagyslių sistemą, nervų, endokrininę ir imuninę sistemas. Žmogaus organizmas pats jų pasigaminti negali, todėl vitaminus būtina vartoti su maistu arba sintetinių preparatų pavidalu.
Pavasarį ir vasarą šių komponentų turtingos mitybos parinkimas iš mūsų nereikalauja didelių pastangų. - švieži vaisiai, daržovės ir prieskoninės žolės yra praktiškai ištiestos rankos atstumu, iš turgų vilioja kvapu, spalva ir žema kaina. Rudenį iš tikrųjų valgome tik slyvas ir obuolius, žiemą daržoves ir vaisius – šaldytas ir perdirbtas į uogienes, uogienes ir sultis. Tačiau to ne visada pakanka, kad sustiprintume mūsų žemą atsparumą. Todėl patartina naudoti specialiai sukurtus vitaminų preparatus.
Vitaminų trūkumui ypač rizikuoja intensyviai fizinį ar protinį darbą dirbantys žmonės, nėščiosios ir maitinančios motinos, taip pat menopauzės metu. Tarp rizikos grupių taip pat yra vaikai, paaugliai brendimo metu, pagyvenę žmonės. Kiekvienai iš šių grupių yra vitaminų preparatų, atitinkančių specifinius poreikius.
Vaikams vietoj įprastų saldumynų reikėtų pirkti vitamininius saldainius, kurie yra skanus reikalingų medžiagų šaltinis.
Grožio vitaminai
Žiema oro sąlygos nėra palankios išlaikyti gražią išvaizdą. Oda, netekusi saulės, tampa pilka, šąla ir vėjas, be to, ji yra sudirgusi ir skatina sausėjimą. Taip pat nagai žiemą neatrodo geriau. Jei trūksta vitaminų, jie gali tapti trapūs ir trapūs. O po kepure pasislėpę plaukai nublanksta, lūžinėja ir praranda gyvybingumą.
Tokiose situacijose vien priežiūros kosmetinėmis priemonėmis gali nepakakti, verta stiprinti jų poveikį iš vidaus. Norėdami tai padaryti, turite vartoti odos vitaminus, vitaminai plaukams ir nagams atsigauti. Daugumoje preparatų yra natūralių asiūklio ir dilgėlių ekstraktų.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.