Facebook Pixel

Ar planuojate vaiką 2016 m.?

Ar planuojate vaiką 2016 m.?

Jei dar tik planuojate nėštumą arba jau nešiojate kūdikį, pats metas rinktis vitaminų kompleksą nėščiosioms. Vitaminų svarbą nėštumo metu sunku pervertinti, nes mamos organizmas vienas nepajėgia aprūpinti visko, ko reikia dviem iš karto, jai reikia pagalbos.

Vitaminus nėščiosioms būtina parinkti atsižvelgiant į trimestrą, nes skirtingose nėštumo stadijose jiems reikalingi skirtingi vitaminai.

 

1 trimestras: folio rūgštis, vitaminai A, E. geriau pradėti gerti šiuos vitaminus likus 2-3 mėnesiams iki nėštumo ir toliau vartoti iki pirmojo trimestro pabaigos.

 

2 trimestras: geležis , jodas, kalcis.

 

 

2-asis trimestras p>

3-asis trimestras: geležis, vitaminai A, C, D.

 

Vitaminų kompleksai nėščiosiomskuriami atsižvelgiant į būtinas vitaminų ir mikroelementų paros dozes, juose yra visko, ką organizmas motinos ir kūdikio poreikius sveikam vystymuisi ir puikiam savęs vystymuisi jausmus.

Medicina pažengė taip toli, kad ignoruoti jos pasiekimus ir naudoti močiutės metodus yra ne tik neprotinga, bet ir pavojinga. Mes gyvename 2016 metais, turime prieigą prie geriausių vaistų, vitaminų, maisto papildų, kurie gali paversti nėštumu saugiu ir patogiu mamai ir kūdikiui, tad kodėl gi jo nepasinaudojus? Vitaminai gali daryti stebuklus, suteikdami sveikatos, stiprybės ir grožio.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.