Facebook Pixel

Solgar alfa lipoinė rūgštis

Solgar alfa lipoinė rūgštis

Svarbus kofermentas gaminant energiją mitochondrijose. Jis vaidina svarbų vaidmenį gaminant energiją, didindamas gliukozės tiekimą ląstelėse ir liežuvio audiniuose. Kartu su cym, keičiant gliukozės suvartojimą riebalų ląstelėse, padedama užtikrinti mažiausią riebalų kiekį organizme. Zavdyaky gali padidinti fizinį gyvybingumą, kad padidėtų energijos lygis smegenų liežuvio audinių ląstelėse. Alfa lipoevaja rūgštis (alfa lipoinė rūgštis Solgar) kartu su cym kaip antioksidantas, mes jums pasakysime, kaip vandenyje, taigi riebaluose. Suteikta galia šnipinėti laisvuosius radikalus ir sumenkinti klitino gynybą. Rozmarinas ir molekulių struktūra užtikrina galimybę užsikrėsti ląstelės membrana tiek iš vidurio, tiek iš išorės. Zavdyaki tsyumu, alfa – lipoinė rūgštis gali apsaugoti DNR šerdį nuo laisvųjų radikalų padarytos žalos.
Be to, ji gali apsaugoti kepenis nuo toksinų sukeltos žalos. Alfa – lipoinė rūgštis (alfa lipoinė rūgštis ) Galiu sudaryti chelatus tokius svarbius metalus kaip švinas, gyvsidabris, kadmis ir pašalinti juos iš organizmo nepakenkdamas naujam. Veiksmingos antioksidacinės veiklos rezultatas yra svarbių metalų pašalinimas, sumažinama rizika susirgti vėžiu ir širdies ligomis, užkertamas kelias kataraktai ir diabetinei neuropatijai. Taip pat galite nugalėti kaip zasib, kuris pakelia seną organizmą. Alfa lipoeva (alfa lipoinė rūgštis Solgar) rūgštis gerina imunitetą ir žymiai sustiprina organizmą vegetariško valgymo metu. Svarbiausi alfa lipoinės rūgšties šaltiniai yra mėsa ir laukinės gamtos produktai.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.