Facebook Pixel

Yak_st vіtaminіv Solgar / Vitaminai Solgar

Yak_st vіtaminіv Solgar / Vitaminai Solgar

Jau 65 Rocks American Company Solgar gamina 100% natūralius aukščiausios kokybės biologiškai aktyvius priedus. Šiandien „Solgar“ asortimentą sudaro daugiau nei 500 prekių vitamino, mineralai, vaistiniai augalai ir sudėtiniai produktai . Solgar kompanija užima pirmaujančią poziciją aukščiausios klasės biologiškai aktyvių papildų pasaulyje. , Prancūzija, Olandija, Izraelis, Lotynų Amerikos šalys, Naujoji Zelandija, Rusija ir kt.

„Solgar“ produktai gaminami tik iš natūralių ingredientų, nepridedant gabalėlių, kvapiųjų medžiagų ir konservantų. Produktai  Solgaras yra hipoleageninis, tinka vegetarams ir nekeršija už GMO. Paskutinė laboratorija, paremta likusiais mokslo pasiekimais ir kuriama JAV pagal aukščiausią tarptautinį GMP standartą.siekiant apsaugoti kalbos gyvybę nuo drėgmės antplūdžio, šviesos ir temperatūros karščio. Rinkdamiesi „Solgar“ gaminius amžinai būsite įsitikinę, kad renkatės produktus, atitinkančius mūsų lengvus kokybės standartus.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.