Facebook Pixel

Kodėl Solgar vitaminus geriau pirkti pas mus?

Kodėl Solgar vitaminus geriau pirkti pas mus?

Kaip klientas, jums gali kilti klausimas, kodėl pirkti iš šios parduotuvės Solgar vitaminai?  Jie parduodami ir vaistinėse,  o ten tikrai originalūs.

Vaistinėse pristatoma 40-60 firmos gaminių, o mes siūlome rinktis 400 prekių. Kainos  mūsų taip pat daug žemesnė.  Kodėl? Nes mūsų vitaminai atkeliauja tiesiai iš sandėlio JAV, kur jie gaminami, be tarpininkų ir atitinkamai papildomų antkainių.

Solgar vitaminai garsėja savo kokybe, nes buvo rinkoje. maisto papildams nuo 1947 m. Įmonė vertina savo vardą, todėl siūlo geriausią produktą.

Solgar produktai tinka žmonėms, sergantiems specifinėmis ligomis ir ligomis. Daugelyje produktų galite rasti jums tinkamų ir jums naudingų formų vitaminų. Pirkdami įmonės produkciją galite būti tikri, kad tiksliai laikomasi visų normų ir gamybos standartų, kadangi įmonė turi „Auksinį standartą“; kokybiškai ir gamina savo produkciją naujausia įranga, o formulės kuriamos moderniausiose laboratorijose.

Mūsų konsultantai mielai parinks Jums individualius kompleksus, atsižvelgdami tik į Jūsų poreikius.

Solgar B vitaminai

 Parduotuvėje galite rinktis iš daugybės B grupės vitaminų: vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas, piridoksalio-5-fosfatas, vitaminas B6 su magniu), vitaminas B12 (kabolaminas ir metilkabolaminas tabletėmis ir skystu pavidalu), vitaminas B1 (tiaminas), vitaminas B2 (riboflavinas), vitaminas B3 (niacinas), biotinas ( vitamino B7) įvairaus tūrio, taip pat vitamino B kompleksai (B kompleksas '50', B kompleksas '100', taip pat vitaminų B ir C kompleksai - straess formulė).

Vitamin E Solgar

Taip pat biotus parduotuvėje Galite pasirinkti vitaminą E įvairiais išsiskyrimo būdais ir skirtingais medžiagos kiekiais. Natūralus vitaminas E daugiausia gaminamas iš sojos, tačiau kadangi kai kurie žmonės yra alergiški sojai,  Solgar  vitaminą E sukūrė iš saulėgrąžų (jis yra skysto pavidalo, todėl jį gali lengvai vartoti vaikai ir senyvo amžiaus žmonės, kurie gali būti kapsulėmis). sunku nuryti). Šios grupės vitamino yra įvairių kiekių (tai yra 100 TV, 200 TV, 400 TV ir 1000 TV), kad būtų patenkinti įvairiausių vartotojų poreikiai. Geriausias vitaminas E būtinai turi būti tokoferolių (alfa, beta, gama) mišinys, mūsų produktas kaip tik toks. Taip pat yra daug vitamino E su selenu, nes selenas padeda pasisavinti šią maistinę medžiagą. Galiausiai taip pat galite įsigyti sauso vitamino E, kurio kiekis yra 200 TV ir 400 TV.

 Solgar vitaminas C

Žinoma, populiariausias ir perkamiausias vitaminas pasaulyje yra vitaminas C. Jis taip pat platus asortimentas yra Solgar produktų linijoje. Pasirinkimas gana didelis: esterinis vitaminas, arba vadinamasis  Ester C – nauja patentuota forma nerūgštus vitaminas C, kuris nedirgina skrandžio gleivinės ir tinka jautriausiems žmonėms. Ester C tiekiamas kapsulėmis ir tabletėmis, kurių tūris yra 500 mcg ir 1000 mcg. Tiems, kurie mėgsta tradicines formas, yra l – askorbo rūgšties tabletėse ir kapsulėse.

Solgar B vitaminai

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.