Facebook Pixel

Argininas

Argininas

Argininas – tai pati galingiausia iki šiol žinoma širdies rūgštis. Argininas gali sumažinti cholesterolio kiekį, o žmonėms, kurių cholesterolio kiekis yra didelis, ši medžiaga skatina sveiką mikrocirkuliaciją, kuri neleidžia susidaryti kraujo krešuliams. Taigi galime teigti, kad argininas apsaugo žmones, turinčius polinkį nuo širdies priepuolių ir insultų.

Argininas sudaro azoto oksidą, kuris gerina kraujotaką ir šios medžiagos savybės aktyviai naudojamos medicinoje (ir greitosios pagalbos automobiliuose). pagalba) visame pasaulyje.

Ši aminorūgštis taip pat yra nepakeičiama atsigavimo procesuose po traumų, gydant žaizdas, taip pat būtinai stipriai imuninei organizmo apsaugai. Argininas – tai puiki "statyba" medžiaga, palaikanti raumenų audinį, taip pat gali virsti ornitinu (taip pat aminorūgštimi), o tai savo ruožtu skatina augimo hormono gamybą.

Naudingų arginino savybių sąrašas labai platus. Įrodyta, kad ši medžiaga lėtina navikų vystymąsi, puikiai padeda detoksikuoti kepenis, taip pat šalina sutrikimus inkstuose.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.