Facebook Pixel

Tinklaraštininkė ir televizijos laidų vedėja Diana Gloucester: „Būtent spirulina man padeda išlaikyti imunitetą – kai jaučiu, kad sergu“

Tinklaraštininkė ir televizijos laidų vedėja Diana Gloucester: „Būtent spirulina man padeda išlaikyti imunitetą – kai jaučiu, kad sergu“

Turite savo parduotuvę, esate tinklaraštininkė, aktorė. Kaip tu viska darai? Kaip jūs žongliruojate tiek daug projektų, atsižvelgiant į jūsų perfekcionizmą?

Atrodo, kad aš galiu viską. Aš turiu viską" – tai daug daugiau nei tai, ką aš vis dar sugebu padaryti.  Pagrindinis įsilaužimas į gyvenimą – tai yra prioritetų nustatymas ir suvokimas, kad, deja, be aukų neapsieinama.

Kiekvieną dieną ką nors aukoju – nuo sveikatos iki bendravimo su šeima, artimaisiais. Bet aš pasiekiu sau užsibrėžtus tikslus.

Kaip paprastai prabėga jūsų diena?

Pabuskite  7 – 7.30 val. Niekada nemiegau ilgiau nei prieš 8:30.  Iš pradžių mankšta, kurią praktikuoju jau keletą metų, tada dušas. Aš tikrinu „Instagram“, el. paštu, atsakau į „YouTube“ komentarus – kaip be jo. Tada viskas priklauso nuo to, su kokiais projektais dirbu. Pavyzdžiui, einu į serialo filmavimą, o paskui į dirbtuves (ten einu beveik kasdien). Vakare turiu treniruotę, o prieš tai keli susitikimai mieste. Žinoma, vaizdo įrašų filmavimas – „YouTube“ vaizdo įrašus nuolat skelbiu tris kartus per savaitę.

Laimei, mano tvarkaraštis laisvas ir nesėdžiu biure nuo 9.00 iki 18.00 val. kontroliuojamos institucijos.

Ar laikotės režimo?

režimas man labai svarbus – Stengiuosi keltis ir eiti miegoti tuo pačiu metu. Šviesos užgęsta, dažniausiai vidurnaktį arba vieną valandą. Kai manai, kad esi pelėda – labai sunku pakeisti santvarką. Mokykloje buvau baisi naktinė: keldavausi nenoriai, vėlai eidavau miegoti. Buvau naktinė, kol apsisprendžiau, kad noriu būti ryto žmogumi, noriu anksti keltis ir jaustis puikiai. Iš pradžių negalėjau užmigti iki trečios nakties, bet smegenys pamažu pradėjo priprasti, suprasdamos, kad smegenys ir fizinis aktyvumas atslūgsta. Režimas – tai padeda organizuoti abstrakčias idėjas ir pasiekti konkretų rezultatą.

Ar pusryčiaujate?

Taip, tai svarbiausias dienos valgis. Net atsikėlęs 4 ryto  sugebu pasigaminti avižinių dribsnių, įmesti viską, kas yra šaldytuve – uogos, bananai, varškė. Pusryčiai turėtų būti labai patenkinti. Visi krūpčioja išgirdę apie šiuos derinius, bet man tai labai patinka.

O 1,5 litro vandens per dieną?

Ryte ir treniruotės metu išgeriu kelias stiklines vandens. Jei visą dieną sėdžiu namuose, išgeriu daugiau. Bet jei tokia diena kaip šiandien, kai lakstau po miestą, tiesiog neturiu laiko. Neįsivaizduoju, kaip aktyvios merginos kasdien išgeria 1,5-2 litrus vandens. Pavyzdžiui, tai labai blaško ir trikdo filmuojant.

У тебя замечательная фигура, как поддерживаешь такую форму?

Pirma, aš sportuoju. Antra, aš pati esu labai aktyvi. Profesionaliai aunau aukštakulnius tris kartus per savaitę. Tai savotiškas šokis su labai aukštakulniais. Jis labai sudėtingas. Tai trunka apie 1,5 valandos, be to, kartą per savaitę aš mankštinu sporto salėje su treneriu.

Įvardinkite 5 maisto produktus, kuriuos visada galite rasti savo šaldytuve .

Grikiai, vištiena, grietinė, avokadas ir pienas.

Esant tokiam gyvenimo ritmui ir nuolat užkandžiaudamas „bėgdamas“, ar valgai kokių nors papildomų vitaminų?

Vartoju spirulina. Tai suspausti dumbliai. Jame yra didžiulis kiekis vitaminų, amino rūgščių, mineralų, taip pat būtinų polinesočiųjų riebalų fermentų. Būtent spirulina man padeda išlaikyti imunitetą – kai pykinu, išgeriu dvigubą dozę ir pagerėja.

Grožis

Įvardykite tris mitus apie grožį, kuriuos jau paneigėte patys.

Mano mėgstamiausias mitas – Tai yra kažkas, ko negalite plauti plaukų kiekvieną dieną. Jei kitą dieną turite storą galvą – jokiu būdu ne mano galva. Tai visiška nesąmonė. Net ir turėdama ilgus plaukus plaudavau kiekvieną dieną, plaukai nesausėjo ir neslinko.

2 mitas – Visi tinklaraštininkai turi tobulą odą. Aš jums sakau, kaip pasiekti tokią tobulą odą: eikite prie lango, paimkite fotoaparatą, padėkite jį priešais save ir – voila: žinoma, oda tampa tobula.

3 mitas – spaudą galite išpumpuoti per savaitę. Tai neįmanoma per 7 ar 30 dienų. Viskas priklauso nuo kiekvieno žmogaus organizmo savybių, nuo medžiagų apykaitos ir nuolatinių treniruočių.

Jei jums būtų pasakyta, kad skrendate į tolimą kelionę ir tereikia paimti penkias gražuoles – lėšas. Ko imtumėtės?

Drėkinamoji kaukė, arbatmedžio aliejus, tušas, matines servetėles ir dantų pasta.

Geriausias jūsų kada nors gavęs grožio patarimas?

Šį patarimą vaikystėje man davė kosmetologė : „Negalite nusausinti veido įprastais rankšluosčiais. Turite naudoti vienkartines priemones. Iš pradžių juokiausi, bet kai pradėjau vadovautis patarimu, tokio rezultato net nesitikėjau. Faktas yra tas, kad mikrobai lieka ant rankšluosčio, o jais nusišluostę mes tik padidiname uždegimą. Nuo tada niekada nedžiovinu veido paprastu rankšluosčiu. Po ranka visada turiu popierinių servetėlių ritinį.

Turinys
  • Turite savo parduotuvę, esate tinklaraštininkė, aktorė. Kaip tu viska darai? Kaip jūs žongliruojate tiek daug projektų, atsižvelgiant į jūsų perfekcionizmą?
  • Kaip paprastai prabėga jūsų diena?
  • Ar laikotės režimo?
  • Ar pusryčiaujate?
  • O 1,5 litro vandens per dieną?
  • У тебя замечательная фигура, как поддерживаешь такую форму?
  • Esant tokiam gyvenimo ritmui ir nuolat užkandžiaudamas „bėgdamas“, ar valgai kokių nors papildomų vitaminų?
  • Grožis
  • Įvardykite tris mitus apie grožį, kuriuos jau paneigėte patys.
  • Geriausias jūsų kada nors gavęs grožio patarimas?
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.