Facebook Pixel

Oficialios vitaminų rezidencijos – Biotus – gimtadienis: įmonės sėkmės istorija

Oficialios vitaminų rezidencijos – Biotus – gimtadienis: įmonės sėkmės istorija

Ši savaitė mums ypač svarbi, nes lygiai prieš 3 metus  įmonės įkūrėja Olga Kozyuba kreipėsi į savo vyrą Dmitrijų Grekulovą, tuo metu turėjusį savo internetinę parduotuvę, su pasiūlymą investuoti į savo verslą. Į ką gavau kategorišką „ne“. Mainais Dmitrijus pasiūlė pabandyti įkurti verslą savo svetainėje (tai buvo internetinė tinklo įrangos parduotuvė), išdėlioti indelius su tabletėmis, kad patikrintų sėkmę.

 

Dar būdama universitete Olga svajojo apie verslą, todėl vyro pasiūlymas jai buvo puiki pradžia. Dieną Olga prižiūrėjo vaiką, todėl nakčiai reikėjo pridėti produktų į svetainę.  .

Pradėti buvo sunku, bet po dviejų mėnesių Dmitrijus vieną dieną paskambino ir pasakė, kad svetainėje yra du užsakymai vitaminams. Tai buvo 2014 m., o steigėjai vis dar prisimena, kad pirmasis užsakymas buvo vitaminai nėščiosioms ir žuvų taukai, tada šis klientas ne kartą užsisakė prekių, bet jau Biotuose parduotuvė.

“Beje, vardo idėja priklauso visai ne man, o mano sūnui ir vyrui. Jis neturi romantiškų atspalvių. "Bio" atsirado kažkaip savaime, ir aišku kodėl kilo tokios asociacijos, bet pabaiga… bandėme pasiimti tai, ko anksčiau nebuvome girdėję. Štai kaip pasirodė „Biotus“, sako Olga.

 

Dabar Biotus yra oficialus šešių pirmaujančių Amerikos kompanijų, gaminančių biologinius priedus, platintojas ir sveikai gyvensenai skirtų produktų, o iki metų pabaigos bendrovė planuoja pasirašyti sutartis su dar keturiais. Mūsų įmonė dinamiškai vystosi, o dabar svetainėje galite rasti daugiau nei 25 tūkstančius prekių iš daugiau nei 500 skirtingų pasaulio prekių ženklų. Visos prekės Jums prieinamos bet kurią užsakymo dieną (arba kitą dieną, jei užsakymas atliktas po 12:00), arba su pristatymo terminu 4-5 dienos.

 

Visą savaitę švęsime mūsų Gimtadienis ir mes nepaliksime Jūsų be dovanos. Todėl visą savaitę visoms „Biotus“ svetainėje esančioms prekėms bus taikoma 10 % nuolaida. Būkite gražios ir sveikos su Biotu!

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.