Facebook Pixel

Goji. Sultys, ekstraktas, uogos dietos ir nėštumo metu

Goji. Sultys, ekstraktas, uogos dietos ir nėštumo metu

Goji uogos – tai natūralus ekologiškas produktas, kurį mitybos specialistai rekomenduoja virškinimo sistemai stimuliuoti, taip pat medžiagų apykaitos procesams gerinti. Maisto papildas teigiamai veikia regėjimą ir odos būklę, stiprina imuninę sistemą ir širdies raumenis, malšina anemiją, gydo kepenis ir inkstus. Kita svarbi – Goji uogos mažina apetitą ir pailgina sotumo jausmą, nepakeičiamą dietų savybę, tiesa?

Būtina gerti sausas, džiovintas arba garuose troškintas uogas pusvalandį prieš valgį.

Patogesni &ndash formatai ; Tai uogų sultys ir ekstraktas. Šioje formoje papildą galima pasiimti su savimi į kelionę, į darbą (kad nepraleistumėte susitikimų) ir pan.

Goji uogas galima ir net reikia vartoti nėštumo metu, jos nebus tik palaiko ir atkuria daugybę būsimos mamytės (kurios pagalba visai nepakenks) organizmo funkcijų, bet ir papildys kūdikio gaunamomis maistinėmis medžiagomis. Šis maisto papildas yra saugus ir žindymo laikotarpiu.

Dabar tiek vyrų, tiek moterų svoris krenta, daugelis susiduria su tuo, kad šis procesas yra ilgas, varginantis ir alinantis organizmą.  Bet taip yra tik tuo atveju, jei nepadedate sau specialių profesionalių papildų.  Teisingai ir lengvai numeskite svorį papildydami savo mitybą ekologiškais ir natūraliais produktais lieknėjimui .

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.