Facebook Pixel

Chlorella yra tokie sveiki žali dumbliai

Chlorella yra tokie sveiki žali dumbliai

Chlorela – šį dumblį, kurį naudodami gausite tiesiog neįtikėtiną kiekį naudingų mikroelementų ir medžiagų. Galima sakyti, kad šiame nuostabiame produkte yra beveik visa periodinė lentelė ir vitaminai: A, B1, B2, B6, C, K, PP, E, B, B 12 ir tai dar ne viskas.

Apie kai kurios taikymo sritys.

Chlorella malšina skausmą, mažina kraujospūdį, gerina imunitetą ir bendra savijauta. Siunčiant sunkiuosius metalus galima vartoti ir šių dumblių turinčius preparatus. Skatina žaizdų gijimą ir odos regeneraciją. Galima naudoti kovojant su anemija ir diabetu.

Ar tai tikrai stebuklas? Chlorella gali būti vartojama miltelių arba kapsulių pavidalu. Šio stebuklingo dumblio gerbėjai internete dalijasi skanių ir sveikų kokteilių receptais. Štai vienas iš jų: 1 bananas + 200 g braškių + 1 stiklinė pieno (koks pienas – jūsų pasirinkimas) + 1 šaukštelis. chlorelė + 1 šaukštelis medus. Viską suplakite trintuve ir mėgaukitės skoniu bei neįtikėtina nauda.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.