Facebook Pixel

Kaip paruošti savo kūną Kalėdoms

Kaip paruošti savo kūną Kalėdoms

Ukrainiečių naujametiniai stalai visada prisimenami dėl patiekalų gausos, kurių paprastai neleidžiame sau valgyti tokiais kiekiais ištisus metus . Tokia gastronominė patiekalų paletė kartais priveda prie persivalgymo, tačiau tai visada galima ištaisyti laikantis kelių patarimų.

Žinome, kaip nori atrodyti. puiku Naujųjų metų proga, tačiau prieš Naujųjų metų šventę nesilaikykite dietos. Pasninko dienas geriausia daryti po šventės.

Ir viskas todėl, kad mažai energijos suvartojanti mityba nesuteikia mūsų organizmui visų maistinių medžiagų, kurių jam taip reikia. Kas gali sukelti virškinimo sutrikimus. Bet jei taip nutiko jums, tada per šventę išgerkite gėrimo virškinimo fermentų preparatas, kuris palengvins kepenų ir kasos darbą.

 

Nelaukite visą dieną, kol laikrodis išmuš, kad gerai pavalgytumėte, nepamirškite pavalgyti per dieną, taip pat nepamirškite to drink.

 

Stiklinė putojanti vynas, varpeliai, brangūs linkėjimai &mdash ; Visa tai yra Naujųjų metų tradicijos. Be maisto, ant mūsų stalų dažniausiai būna ir alkoholio, ir mes neliepiame negerti. Pagrindinis — nepamirškite apie priemonę, tačiau jei netoleruojate alkoholinių gėrimų, geriau atsispirti šiai pagundai. Ir nepamirškite gerti daug skysčių prieš ir po šventės — tai padės sumažinti alkoholio poveikį organizmui.

Daugelis žmonių yra įpratę gerti alkoholį kartu su gazuotais gėrimais, tačiau juose esantis anglies dioksidas pagreitina alkoholio absorbcija į kraują. O kaip jau žinote, specialistai rekomenduoja valgyti alkoholį, todėl gėrimas ne taip greitai įsigeria į skrandį. O norint sumažinti apkrovą kepenims šventės metu, būtina jas palaikyti maistinėmis medžiagomis, taip pat skatinti detoksikacijos procesą kepenų vitaminai.

  ;

Jei vis dar nesuprantate, kaip jūsų kūnas reaguoja į alkoholį, atkreipkite dėmesį iki pirmos stiklinės gėrimo. Ar ant veido, kaklo ar krūtinės atsirado rausvų dėmių, vadinamųjų alkoholinių skaistalų? Tai rodo, kad jūsų organizme trūksta fermentų, kurie skaido alkoholį. Taigi, nesate apsaugotas nuo tokio veiksnio kaip pagirios. O medžiagų apykaitą reikia pagerinti su vaistais, kurie padės išvalyti organizmą po garsių puotų.

 

Puikiai žinome, kad problemos lengviau išvengti nei išgydyti. Todėl, be kai kurių patarimų, apie kuriuos rašėme aukščiau, siūlome atkreipti dėmesį į hepatoprotektorius — Tai priemonės, kurios padės apsaugoti kepenis ir virškinamąjį traktą. Pirmenybę teikite ne vaistinei kompozicijai, o paprastiems vitaminams, kurie prisotins jūsų kūną maistinėmis medžiagomis.

 

Linkime sveikų švenčių! span>






Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.