Facebook Pixel

Kokius vitaminus reikia gerti sergant bronchitu?

Kokius vitaminus reikia gerti sergant bronchitu?

Viena dažniausių kvėpavimo organų ligų yra bronchitas. Jis pasireiškia uždegiminio proceso forma ir turi dvi formas: ūminę ir lėtinę. Jie skiriasi tuo, kad ūminėje formoje būdingi išsiplėtę bronchai, kurie pasidengia skysčiu, o kraujagyslės išsiplečia ir persipildo krauju. Dėl to atsiranda spazmai, o tai neleidžia išsiskirti gleivėms.

 

Virusai yra pagrindinė bronchito priežastis. Jie sukelia kvėpavimo takų ligas, tokias kaip gripas. Rečiau bronchitą gali sukelti bronchus dirginantys veiksniai, tokie kaip amoniakas, toksinai, dulkės, įvairios cheminės medžiagos ar cigarečių dūmai.

 

Sėkmingam ligos gydymui, be įvairių vaistų, reikalinga tinkama mityba, taip pat organizmo prisotinimas vitaminais. Daug vandens ir vitaminų gėrimas vaidina svarbų vaidmenį greitam pasveikimui.

 

Visų pirma, svarbu atkreipti dėmesį į imuninės sistemos stiprinimą. Šiuo laikotarpiu jūsų organizmui reikia vitaminas C. Šis vitaminas yra stiprus imuniteto stimuliatorius ir padeda organizmui kovoti su uždegimu. Vitaminas C sustiprins kraujagyslių sieneles, organizmas bus atsparesnis infekcijoms.

Sergant lėtine liga, svarbu sustabdyti uždegiminį procesą. Stiprus kosulys, atsikosėjimas ir šaltkrėtis — tai nedidelė dalis požymių, galinčių lydėti ligos vystymąsi. Tokie uždegiminiai procesai padės sustabdyti kalcio ir magnio chelatas. Be to, kad kalcis ir magnis yra kaulų statybinė medžiaga, jie taip pat padės sumažinti audinių patinimą , atkurti širdies ir kraujagyslių sistemos funkciją, taip pat sumažinti kraujagyslių pralaidumą. Šis poveikis leidžia pašalinti neigiamus ligos simptomus, tokius kaip kosulys, taip pat sumažinti skreplių išsiskyrimą.

  ;

Taip pat yra nemažai svarbių papildų, kurie padeda organizmui greičiau įveikti ligą:

  • beta karotinas veikia kaip antioksidantas ir padeda kovoti su laisvaisiais radikalais organizme. Taip pat apsaugo plaučių audinį.

  • skystas chlorofilas palaiko ir atkuria kraujodaros sistemą. Jis skatina naujų ląstelių augimą, taip pat skatina greitą žaizdų, atsirandančių sergant ūminiu bronchitu, gijimą.

  • bromelainas veikia kaip stiprus priešuždegiminis vaistas . Skiedžiant gleives, besikaupiančias plaučiuose, malšina gerklės skausmą ir patinimą.

 

Ir, galiausiai. Sistemingai gydant bronchitą, svarbu vartoti kompleksą. plaučius, kuris palengvina ligos simptomus. Sergant mūsų organizme susidaro bronchų medis, per kurį oras patenka į plaučius  — ir yra stiprus kosulys. Norint to išvengti, plaučių kompleksas padės pagerinti bronchų kvėpavimo funkciją.






 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.