Facebook Pixel

Karnitinas yra nekenksmingas riebalų degiklis

Karnitinas yra nekenksmingas riebalų degiklis

Karnitinas visada nukreipiamas ten, kur jo šiuo metu labiausiai reikia, pavyzdžiui, fizinio krūvio metu – į raumenis. Papildomas karnitino vartojimas skatina riebalų skaidymąsi, kurį aktyviai naudoja sportininkai ir norintys paspartinti svorio metimo procesą. Kompleksų su karnitinu populiarumas yra nesunkiai paaiškinamas, tai absoliučiai nekenksminga medžiaga, be jokio šalutinio poveikio.

Karnitiną žmogus pradeda gaminti dar prieš gimstant. Levokaritinas patenka į kiaušialąstę su sperma ir suaktyvina genetinį vaisiaus gebėjimą savarankiškai gaminti šią medžiagą, reikalingą tolesniam vaisiaus augimui. Ir tada jis naudojamas smegenų ir nugaros smegenų, taip pat nervų sistemos formavimosi procese.

Karnitinas randamas daugelyje produktų, tačiau terminio apdorojimo metu medžiaga „prarandama“. Todėl, jei reikia, norint padidinti šios medžiagos kiekį organizme, ji geriama tablečių ar kapsulių pavidalu. Karnitiną galite įsigyti bet kokia patogia forma, „Biotus“ internetinės parduotuvės vadovai padės pasirinkimas.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.