Kava lieknėjimui – skani, sveika ir dietiška

Kava lieknėjimui – skani, sveika ir dietiška

Jei norite numesti svorio neatsisakydami mėgstamo maisto, lieknina kava – tai yra būtent tai, ko jums reikia. Šis produktas skatina riebalų pertekliaus praradimą, dėl kurio mesti svorį, išlaikant raumenų masę.

Su šiuo produktu galite numesti iki 5 kilogramų per mėnesį ir tai nepaisant to, kad dietos nėra reikia. Mitybos specialistai teigia, kad toks svorio metimas – tai puikus rezultatas, kuris, be to, nesukelia streso organizmui.

Kitas vartojimo poveikis – sumažėjęs apetitas. Vietoj kito užkandžio galite išgerti puodelį žalios kavos ir jaustis sotūs, sudeginti riebalus, taip pat nudžiuginti.

Be robusta ir arabikos kavos, liekninančioje kavoje yra daug medžiagų, kurios pašalina skysčių perteklių, skatina organizmo energijos suvartojimą, normalizuoja medžiagų apykaitos procesus, skatina virškinimą ir mažina apetitą.  Taip pat kavos komponentai svorio metimui padidins aktyvumą, dalyvaus detoksikacijoje ir medžiagų apykaitos procese. Norite pirkti liekninančią kavą? Eikite į BIOTUS!

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.