Facebook Pixel

Meilė vynui gali būti naudinga

Meilė vynui gali būti naudinga

Ar jums patinka vynuogės? Ar žinojote, kad jame yra vienas naudingiausių papildų – resveratrolis? Slapta jo yra ir raudonajame vyne, tačiau su šiuo produktu neturėtumėte nusiminti. Kadangi alkoholis dideliais kiekiais kenkia mūsų sveikatai. Nepamirškite apie tai. Atgal kaip resveratrolis.

 

Resveratrolis yra stipriausias antioksidantas, maisto papildas ir augalinis junginys, esantis raudonose vynuogėse, kai kuriose daržovėse ir vaisiuose. Jis mažina cholesterolio kiekį ir gerina širdies veiklą, taip pat yra aktyvesnis nei vitaminas E, beta&ndash karotinas ir vitaminas C.

 

Šio augalinio junginio galima rasti raudonajame vyne. Štai kodėl kai kurie žmonės resveratrolį vadina „prancūzišku paradoksu butelyje“, nes prancūzai dažnai geria vyną neserga širdies ir kraujagyslių ligomis.

 

Resveratrolis yra gera apsauga nuo toksinų, apsaugo nuo osteoporozės, teigiamai veikia riebalines ląsteles ir kontroliuoja kraujospūdį. Kai kurie mano, kad šio papildo dėka galite pailginti gyvenimo trukmę.

 

Antioksidantas, taip pat žinomas kaip fitoaleksinas, tada yra augalų toksino. Jis randamas vynuogių odelėse ir puikiai apsaugo organizmą nuo infekcijų. Taigi žmogaus organizmas tampa atsparesnis ligoms. Resveratrolis taip pat skatina smegenų veiklą, gerina koncentraciją ir atmintį, apsaugo nuo cholesterolio oksidacija, žymiai sumažina insulto, širdies priepuolių ir aterosklerozės riziką. Jis turi stiprų antialerginį, antivirusinį ir priešuždegiminį poveikį, teigiamai veikia odos būklę – skatinti kolageno gamybą ir pan.

 

Ačiū mokslininkams šis įrankis atskleidė tokias medžiagas, kurios gali kovoti su vėžinėmis ląstelėmis. Kai į organizmą patenka 100 mg resveratrolio, bus absorbuojama tik 10 mg. Todėl priešnavikinis medžiagos aktyvumas bus naudingesnis jos naudojimo procese, siekiant išvengti odos ir skrandžio vėžio. Resveratrolis tam tikromis dozėmis padeda ne tik išvengti onkologijos, bet ir sumažinti esamą auglį. Be to, resveratrolis yra fitoestrogenas ir antioksidantas.

 

Naudingos resveratrolio savybės:

  • anti-senėjimo priemonė span>

  • apsauga nuo vėžio ląstelių susidarymo

  • sąnarių skausmo prevencija

  • širdies apsauga span>

  • nutukimo prevencija

  • kovojant su diabetu

  • spuogų, spuogų ir bėrimų pašalinimas

  • apsauga nuo gripo ir herpeso virusų

 

Resveratrolį taip pat galima rasti natūraliuose maisto produktuose, tokiuose kaip: vynuogės ir raudonasis vynas, mėlynės, bruknės, žemės riešutai, juodasis šokoladas .

 

Verta pažymėti, kad resveratrolis yra taip pat naudojamas kosmetikos tikslais kaip komponentas, apsaugantis odą nuo neigiamo ultravioletinių spindulių poveikio ir kitų neigiamų veiksnių. Taip pat skatina kolageno sintezę, mažina odos paraudimą, pašalina bėrimus ir pašalina spuogus.

 

Kas gali juo naudotis?

Resveratrolis, kurie yra bando pašalinti raukšles, odos dėmes ir kitus nemalonius bėrimus. Visų pirma, kosmetiką, kurioje yra šios medžiagos, rekomenduojama naudoti:  

  • gyvenantiems žmonėms. nepalankioje padėtyje esantys ekologiniai regionai

  • vyresnės nei 30 metų moterys

  • tiems, kurie per daug laiko praleidžia saulėje

  • nuo uždegiminių odos ligų

  • pažeistai odai

Reguliarus resveratrolio vartojimas turi antivirusinį poveikį. Todėl verta pagalvoti, ar šio natūralaus fitoaleksino papildyti savo namų pirmosios pagalbos rinkiniu.

Straipsnį parašė Biotus personalo rašytojas. 

 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.