Facebook Pixel

Liuteinas yra maistinių medžiagų trūkumas

Liuteinas yra maistinių medžiagų trūkumas

Liuteinas į žmogaus organizmą patenka tik iš maisto ir vitaminų kompleksų. Ši medžiaga naudinga akims, odai ir veikia kaip antioksidantas.

Gavus mažas liuteino dozes, sumažėja su amžiumi susijusios tinklainės degeneracijos rizika, taip pat užkertamas kelias kataraktai. Veiksmingiausias yra liuteino preparatų vartojimas kartu su jo turinčių produktų kiekio padidinimu dietoje.

Kodėl negalima tiesiog pakeisti dietos ir nevartoti tablečių? Nes net ir maksimaliai paįvairinę savo mitybą, negalėsite daryti įtakos produktų kokybei: daržovių, vaisių, mėsos, žuvies ir pan., kuriuos perkate parduotuvėje ar turguje. Deja, šiandien Ukrainoje produktai yra tokios prastos kokybės, juose yra įvairių cheminių medžiagų, kad apie jų naudą nereikia kalbėti.

Liuteinas yra viena iš ribotų naudingų medžiagų. Vis dažniau kalbame apie blogą regėjimą ne tik vyresnio amžiaus, bet ir jaunų žmonių, ir tai yra tikra problema, kurią reikia nedelsiant spręsti.

Aukštos kokybės šiuolaikinis vitaminų kompleksai regėjimui praeina saugumo kontrolę. Pirkdami originalius pasaulyje žinomų gamintojų produktus, galite būti tikri, kad juose yra būtent tų maistinių medžiagų ir būtent toks kiekis, kurio trūksta jūsų mitybai.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.