Facebook Pixel

Pankreatinas – padeda kasai

Pankreatinas – padeda kasai

Pankreatinas – tai preparatas su kasos fermentais, kurie organizme būtini maisto virškinimui. Šis vaistas gaminamas tablečių pavidalu su specialia danga, kuri leidžia tabletei ištirpti žarnyne.

Pagrindinė gydymo pankreatinu indikacija yra ligos, susijusios su nepakankama kasos fermentų gamyba.

p>

Skirtas pankreatinas  sergant lėtiniu pankreatitu, valgant per riebų maistą, virškinamojo trakto ir kepenų uždegimu, taikant gydymą, susijusį su skrandžio ar žarnyno dalies nebuvimu, svorio netekimui ir pan.

Pankreatinas taip pat skiriamas sergantiesiems įvairaus amžiaus vaikai, kurių fermentų gamyba yra nepakankama ir dėl virškinimo problemų.

Pankreatiną galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje. Atstovaujame visus pirmaujančius gamintojus. Žemos kainos ir pristatymas į bet kurį Ukrainos miestą – papildoma maloni premija už kokybiškus ir veiksmingus vaistus.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.