Facebook Pixel

Chromo pikolinatas iš Sweet

Chromo pikolinatas iš Sweet

Sumažinkite sukibimą su saldymedžiu. 2 tipo cukrinio diabeto prevencija.

Chrome vіd Solgar – gyvybiškai svarbus mikroelementas. Laimėjimas mūsų kūne vaidina milžinišką vaidmenį. Kartu su insulinu vynas padeda mūsų organizmui įsisavinti tsukorą, taip sumažindamas gliukozės apykaitą ir išvengdamas „kolivano» cucru kraujyje. Todėl II tipo cukrinio diabeto profilaktikai chromą ypač svarbu vartoti žmonėms, kurių cukraus kiekis kraujyje yra padidėjęs. Tse kontrolės vaga. Jūsų bazhannya, saldymedis neturėtų būti gūžys, o chromo, tiksliau, jogo trūkumas. Paprastai organizme gali būti apie 6 mg chromo. Tačiau didelis produktų, kuriuose gausu paprastųjų angliavandenių, susilaikymas lemia chromo atsargų išsekimą organizme. Mano serga, chromo trūkumas gali sukelti bazhannya z & rsquo; Ale, kuo daugiau tsukru mi їmo tim, tuo daugiau chromo atsargų sunaudojama. Timas pats, išeik iš uždaro kolo, rozirvati kaip gali su chromo priedu.

Bendrovės Solgar chromas padeda sumažinti potraukį saldymedžiui ir čiomu, lengviau laikytis dietos ir nuimk svorį. Dodatkovy priyom padėti chromo be zayvih zusil ramiai stovėti ir mėgautis desertu ar kitu saldymedžiu vipichkoy. Solgar "chromo pikolinatas"  vartokite optimalią chromo dozę (200 mcg) lengvai virškinama organine forma. Paauginkime, šio vaisto reikia gerti po 1 kapsulę per dieną valandą.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.