Facebook Pixel

Šventė prasideda – Biotus dovanoja!

Šventė prasideda – Biotus dovanoja!

Užsisakykite bet kokią sumą nuo 2019-10-15 iki 2019-10-20 iki Gaukite dvi nuolaidas po 5% visam prekių asortimentui, kuris yra mūsų internetinėje parduotuvėje.

• Pirmieji 5 % nuolaida užsakymams nuo 2019 m. spalio 15 d. iki 20 d.

• Ir akcijos kodas su 5% nuolaida kitam perkant prekes, kurios yra sandėlyje iki 2019 m. lapkričio 28 d.

Dėkojame, kad renkatės mus penkeriems metams, nes mums patikėtas vertingiausias dalykas – sveikata!

Bėgant metams mes tapome ištikimi pagalbininkai rūpinantis savo vaikais, tėvais ir artimaisiais, ir tai yra didžiausias mūsų pasididžiavimas ir pasiekimas! „Biotus“ komanda kasdien dirba siekdama tobulinti paslaugą, ieškoti geriausių pasaulyje naujovių ir įgyti naujų žinių, kurios būtų naudingos jums.

Visada esame atviri naujam, įdomiam ir progresyviam sveikatos ir ilgaamžiškumo srityje, tuo nesustojame ir norime savo klientams pasiūlyti maksimumą.

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.