Facebook Pixel

Solgar vitaminas E – aukšta kokybė už prieinamą kainą

Solgar vitaminas E – aukšta kokybė už prieinamą kainą

Vitaminas E iš pirmaujančio pasaulyje vitaminų ir maisto papildų gamintojo „Solgar“ – tai kokybiškas, daugiafunkcis vitaminas, kuris skiriamas reprodukcinei funkcijai stimuliuoti, esant ciklo problemoms, taip pat kosmetiniais tikslais.

Vitaminas E iš Solgar pristatomas Biotus internetinėje parduotuvėje m. įvairios dozės ir formos. Remdamiesi gydytojo paskyrimu, galite pasirinkti ekonomiškiausią ir patogiausią variantą. Skysta forma, kapsulės ir helio kapsulės – pasirinkimas turėtų būti pagrįstas gydytojo patarimu. „Solgar“ turi vitamino E dozes, skirtas vienam suvartojimui per dieną – labai patogu tiems, kurie nuolat pamiršta laiku išgerti vaistus.

Vitamino E kaina Solgar internetinėje parduotuvėje Biotus – patraukliausias. Galite pateikti užsakymą su pristatymu visoje Ukrainoje. Perkant vitaminus pas mus garantuojama, kad pigiai ir greitai gausite sertifikuotus, originalius vaistus. 

Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.