Facebook Pixel

Natūralios priemonės nuo peršalimo ir gripo

Natūralios priemonės nuo peršalimo ir gripo

Šalta — tai viršutinių kvėpavimo takų infekcija, su ja dažniausiai susiduriame. Remiantis tyrimais, peršalimą gali sukelti daugiau nei 220 skirtingų virusų. Po to, kai virusas patenka į jūsų organizmą ir kol atsiranda pirmieji ligos požymiai, praeina nuo vienos iki trijų dienų. Vidutinė peršalimo trukmė — 7 dienas, tačiau jei ši liga negydoma, ji gali užsitęsti kelias savaites. Beje, žmogus negali užsikrėsti tuo pačiu virusu du kartus.

Kita dažna liga – gripas, kuriuo kasmet suserga milijonai žmonių visame pasaulyje. Manoma, kad geriausia priemonė nuo peršalimo ir gripo  — tai prevencija. Štai keli patarimai, padėsiantys kovoti su infekcija ir išlaikyti savo kūną sveiką:

  • įtraukite į savo mitybą sveiką maistas, kuriame gausu vaisių ir daržovių. Juk jie yra šaltiniai antioksidantai kuris apsaugos kūną ir palaikys imuninę sistemą;

  • nusiplaukite rankas dažnai ir pageidautina su antibakterinis muilas šiltame arba karštame vandenyje. Taip išvengsite virusinės infekcijos plitimo;

  • apribokite kontaktą su žmonėmis, kurie serga kol. O jei tai neįmanoma, vėdinkite kambarį dažniau, kad sumažėtų mikrobų skaičius ore;

  • imuninė sistema veikė gerai, reikia gero miego. Beje, įdomus faktas: jei miegosite  bent 6 valandas per parą, rizika užsikrėsti virusu sumažės.

Yra įvairių natūralių vitaminų ir žolelių, galinčių sumažinti peršalimo ir gripo riziką:

  • Iš karto po užsikrėtimo gydytojai rekomenduoja išgerti pastiles su cinkas;

  • visi žinome vitamino C naudą peršalimo ligų profilaktikai: jis padeda sumažinti jo išsivystymo riziką;

  • vitamino D lygis, o jis tiesiog būtinas infekcijų prevencijai;

  • viršutinių kvėpavimo takų profilaktikai x būdai yra tobuli probiotikai su jų pagalba galite sumažinti susirgimo tikimybę, taip pat išvengti antibiotikų poreikio ligos metu;

  • laktoferinas &mdash ; tai baltymas, kuris veikia kaip antibakterinis ir priešgrybelinis. Tinka žmonėms, kurie dažnai serga viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis.

Svarbiausia kovojant su peršalimu ir gripu.

span>Neatidėliokite gydymo ir pradėkite jį nuo pat pirmųjų požymių. Dar geriau – nuolat palaikykite imuninę sistemą ir atlikite profilaktiką vitaminais.


Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.