Facebook Pixel

Tatjana Ruban-Zhuravel: „Feminizmas nėra karas su vyru ir ne apie „viską galiu pati“

Tatjana Ruban-Zhuravel: „Feminizmas nėra karas su vyru ir ne apie „viską galiu pati“

Karjera / motyvacija

Neseniai atidarėte „Cafe Select Eatery“. Ar tarp „Cafe Select“ lankytojų kilo didelis triukšmas?

Pirmojoje „Cafe Select“ mums nepavyko įgyvendinti visko, ką iš pradžių planavome. Neturėjome patirties ir nežinojome, kaip viskas veikia iš vidaus. Mažame gyvenamajame komplekse, kuriame buvo mūsų siaura auditorija, sukūrėme kavinę. Po kurio laiko supratome, kad kavinė – tai ne riba, ir aš noriu plėstis. Sukurti vietą, kur kiekvienas lankytojas dalinsis savo meile maistui, vietą, kur galėsime vakaroti ir nesijaudinti, kad ant viršaus miega mažas vaikas.

В Cafe Select jūs sujungėte tiek daug skirtingų dalykų: gėlių, drabužių – viskas vienoje mažoje erdvėje. Kodėl taip? Iš kur kilo ši idėja?

Norėjome sukurti namus, kuriuose būtų patogu visiems. Kur yra viskas, ko reikia: virtuvė, knygų lentyna, gėlės ir kažkokia mini spinta. Iš pradžių su vyru manėme, kad tai bus drabužių parduotuvė. Bet taip išėjo.

Anksčiau gyvenote Niujorke. Ar šis miestas daro įspūdį gyvenimo ritmu, žmonių prasme? Planuojate grįžti?

Niujorkas – gražus miestas, kurį mylime su vyru. Žinote, daug kas sako, kad tai sudėtinga, purvina ir neįmanoma ten gyventi. Bet visa tai labai individualu. Taip, miestas brangus, ypač jei gyveni dangoraižiuose. Tačiau pagyvenęs ten kurį laiką pagauni šį gyvenimo ritmą, surandi savo jaukią zoną ir supranti, kad visa kita tavęs nevargina. Ateityje prie jo dar grįšime.

Ko gi Niujorke trūksta Kijevui?

Neribotos galimybės visais aspektais ir kryptimis. Tai miestas, kuriame negali planuoti savo dienos ir vakaro, o tiesiog išeiti iš namų – ir viskas susitvarkys savaime. Visur kas nors nutinka kasdien ir vis kitaip: meno paroda, kažkoks festivalis, naujos institucijos atidarymas, ir tai tiesiog nesibaigianti ir nuolatinė.

Papasakokite apie savo dieną. Kaip tai prasideda? Kodėl?

Mano diena visada prasideda kitaip. Šiandien, pavyzdžiui, permiegojau, vaikas truputį vėlavo į mokyklą. Paprastai, jei turiu treniruotę, tai atsikeliu 7 val., o treniruojuosi tris kartus per savaitę. Pabudęs gaminu pusryčius vyriausiam sūnui, o jei pabudo jauniausias, sūnus gali ir nepusryčiauti. Tada apsirengiame, jei turiu treniruotę, tai iš pradžių vežu jį į mokyklą, o paskui pati einu į sporto salę. Tada susikraunu daiktus ir einu į darbą. Pirmiausia einu į pirmąjį „Select“, tada į antrąjį „Select“. Kas vyksta darbe — tai keletas begalinių atsakymų į žinutes „Facebook“. Vienu metu supratau, kad turiu 2000 laiškų per dieną ir kad reikia kažką daryti, išvaliau paštą iki 1200, bet jie vis tiek ateina.

Gal turėčiau ieškoti asistento?

Ne, man sunku visą dieną būti šalia kito žmogaus. Su vyru esame kartu 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę – darbe ir namuose. Jei ten pridėsi asistento darbą, tai bijau, kad bus blogai. Aš esu kontrolierius ir negaliu viso to paleisti. Žinoma, yra žmonių, kuriais jau po metų pasitikime ir kuriais esu tikras. Žinau, kad jei duočiau jiems užduotį, man nereikėtų jos tris kartus tikrinti.

Tokia perfekcionisto savybė. Kartais tai yra daugiau trūkumas nei privalumas. Kaip su tuo gyventi?

Lengva! Jūs negalite visą laiką kontroliuoti situacijos, kitaip situacija valdo jus. Tik reikia žiūrėti, kur tave nuneša ši „upė“. vadovaus. Tai tarsi noras valdyti elementus, o tai, žinote, neįmanoma. Geriausias –   iškvėpkite. Kai pradėjome, mes su vyru turėjome po 30 sąrašų su dar 30 elementų. Kitą dieną pabundi, atrodo, jau pusę padarei, tai vyras vėl susuko kažkokį sąrašą, ir atrodo, kad viskas paruošta, bet ne. Ir tu gali su tuo kovoti. Štai kodėl gavome pavadinimą „bandymo režimas“ – kai padarysi sau nuolaidą. Jūs suteikiate sau galimybę atsiverti ir išspręsti visas šias problemas darbo valandomis, o ne visą parą.

Лучший способ расслабиться для вас – tai...

Sekmadienį aš su vaikais namie, geriausia išjungtas telefonas, na, ar galima įjungti, tik kažkur miegamajame, begaliniu krūviu. Ir viskas, manęs nebėra.

Sunku, kai šalia yra dvi stiprios asmenybės – jie pradeda ginčytis, ir kažkas turi pasiduoti. Ir jūs dirbate su savo vyru 24 valandas per parą. O dabar galvoju, kaip tau pavyko tapti tokia moteriška ir švelni?

Pamažu. Tačiau tai – ne tokia moteriška ir minkšta, bet & nbsp; vieną akimirką supranti, kad esi ištekėjusi. Yra trys santuokos rūšys: motina ir sūnus, dukra ir tėvas, brolis ir sesuo. Motinos ir sūnaus santuokoje moteris yra pagrindinė, vyras pakluso ir viskas gerai. Jie labai retai ginčijasi, tai yra, vyras labai retai nori peržengti tai, kas leistina, ir vėl „gauna“ nuo mamos. Dukra ir tėvas – taip pat puiku, tai kai mergina ir vyras, ir viskas gerai. Brolis ir sesuo – konkuruoti be galo. Tai apie mus. Tokioje santuokoje labai svarbu rasti kompromisą. Ir suprasti, kad jei neįsitaisysi į pozą ir nepasakysi, kad noriu to ir ano, jei nepasiduodi, vienas kito neklausai, tai gali greitai sprogti. Bet jei šiek tiek paleisite savo ego, suprasite, kad šalia jūsų yra jūsų pasirinktas žmogus, kuris taip pat yra žmogus, toks pat stiprus kaip jūs. Nuo tos akimirkos jūs pradedate jį gerbti ir gerbti save, ir jūs pradedate augti kartu. Nereikia sušvelninti ar keisti žmogaus, kurį iš pradžių pasirinkote, bet kažkodėl mes tai vis pamirštame.

Kas daro moterį moterišką?

Kas daro moterį moterišką?

stipri>

Nežinau, kas daro moterį moteriškesnę. Apskritai aš palaikau tai, kad moteris iš pradžių gimė turėdama didžiulį moteriškos energijos srautą, ir jos nereikia gesinti savyje. Moteris – tai nebūtinai aukštakulniai, suknelės ir stilius. Moteris – tai „meilės“ generatorius, tai yra, ji gimsta su šia didele meilės energija. Ji iš principo turėtų atiduoti šią energiją vyrui, nes vyras su ja negimsta. Mes gimstame su „meilės“ generatoriumi, nes esame mamos. Vyrams tai atimama, jie apdovanoti kažkuo kitu, jie yra užkariautojai, agresoriai gerąja to žodžio prasme. Jiems reikia šios meilės. Tikiu, kad norint, kad moteris išliktų moterimi, tiesiog reikia nežudyti šios moters savyje.

Ką manote apie feminizmą?

Dabar man taip patinka, kad daugelis merginų yra už feminizmą, lygybę. Bet visi kažkodėl taip įsigilino, padarė kažkokį kičą ir kultą, kad pamiršo, kas yra feminizmas. Kalbama ne apie karą su vyru, ne apie tai, kad rašai vyrui, kad tu gali daryti tą patį, ką jis. Jūs negalite padaryti to paties kaip jis. Tai faktas. Mes negalime būti vyrais. Galime būti lygūs profesijoje ar dar kažkuo. Tačiau vis dėlto siautėjančios merginos ar moterys išvis pamiršta, apie ką kalbama, ir dėl to tampa tokios vyriškos. Ir tada jie sako: aš noriu būti mylima, kur mano gėlės, dovanos ir visa kita.

Здоровье/питание

Taip pat žinau, kad valgote teisingai.

Dabar, žinoma, Aš visi nuskinsiu, bet išsklaidysiu didžiulį mitą. Apskritai stengiuosi teisingai maitintis, bet kartais nusidedu. Naktį galiu suvalgyti pakelį dešrelių. Taip, aš mėgstu sveiką maistą, bet vėlgi, yra įvairių sveiko maisto rūšių. Esu už gaminio kokybę! Aš buvau veganė 8 metus ir nieko gero iš to neišėjo. Apskritai visa tai yra subjektyvu. Mėsos nemėgau nuo vaikystės, tikriausiai dėl senelių, kurie mane nuolat maitindavo mėsos kukuliais, šašlykais, nors niekada nemėgau. Kai skridau į Paryžių, savaitei turėjau 80 eurų. Iš jų 30 yra kelionės bilietas ir 10 eurų kortelė. O mėsai pinigų nebelieka. Taip kažkaip prasidėjo mano veganizmas.

Taigi tai buvo priverstinis veganizmas?

Taip, bet aš niekada nemėgau mėsos. Visada gamindavau kažkokias salotas, o paskui vieną akimirką supratau, kad kokybiški produktai – tai labai brangu. Tai buvo prieš 10 metų, kai nusprendžiau tapti vegane. Bet aš buvau kvaila veganė. Maniau, kad tai reiškia valgyti  tik daržoves, vaisius, grūdus ir nieko daugiau. Dėl sojų produktų gausos greitai tapau nuo jų priklausoma: sojų jogurtai, sojų dešrelės, sojų pienas ir viskas pasaulyje.  Po to sutriko mano moteriškas ciklas, pradėjo slinkti plaukai, tiesiog sutriko hormonų sistema, pradėjau sveikti. Nors niekada neturėjau problemų su svoriu, net ir nėštumo metu viskas neišsipūtė taip, kaip 18 metų. Nuėjau pas mitybos specialistą, ir pirmas dalykas, kurį jis manęs paklausė – apie mitybą. Pasakiau jam, kad valgau gerai, valgau sojų jogurtus, bio produktus. Bet paaiškėjo, kad sojos produktai „lūžta“ moterų hormonų sistema. Ir jie man viską sugriovė. Bet kad tai suprasčiau, man reikėjo tai išgirsti iš dietologės. Dėl to vis tiek likau vegane, bet pradėjau išmintingai rinktis produktus.

Вы боролись как-то с выпадением волос?

Kad ir ką padariau. Po to, kai pastojau su Martinu, jau norėjau nusipjauti galvą – viskas buvo taip blogai. Daugelis mano pažįstamų modelių primygtinai patarė man išgerti Vivascal kursą. Visi aplinkui jį žavėjosi. Ir gėriau, bet poveikis buvo netikėtas. Plaukai pradėjo augti beprotišku greičiu, bet ne ant galvos. Visur, kur galite, bet ne ten, kur turėtumėte.

Pusryčiai, pietūs ar vakarienė?

Visiškai nemėgstu pusryčių. Geriu kavą ir vedu reikalus. Jei tai treniruotė, valgau ryžių sausainiai ir man jų užtenka valandai treniruotis. Ir tada galiu sočiai papusryčiauti, paprastai iki 11 val. Tačiau ryte – ką nors mažo, kad pradėtumėte medžiagų apykaitą, o tada, kai pabunda apetitas, valgote.

Kokių maisto produktų visada turite šaldytuve?

Dešros – vaikai juos myli. Visada turime kokių nors sriubų, kiaušinių, visada yra šviežių daržovių – pipirai, pomidorai, agurkai, obuoliai, visada yra duonos ir saldumynų. Pageidautina, be cukraus vaikams – Pas mane jie yra hiperaktyvūs, o cukrus suteikia jiems tik energijos. Todėl, jei tai saldumynai, tai kai kurie be cukraus, nes dabar jų daug.

Ar dabar vartojate kokių nors vitaminų?>

Taip, žinoma, tai būtina. Ypač mūsų šalyje, kur aplinka siaubinga. Tikriausiai tai yra vienintelė priežastis, kodėl mes su vyru negalime čia gyventi amžinai. Jis labai jautrus, aš taip pat. Po Amerikos metus laiko pripratome prie Kijevo. Kasdien skaudėjo galvą, nemiegojau. O žiemą pavirto meška. Suprantu, kad tai yra ekologija. Štai kodėl reikalingi vitaminai. Turiu net priminimų su vitaminų sąrašais. Iš to, ką reguliariai vartoju: vitamino С ir Omega.

Grožis / sportas

Ar yra kokių nors ritualų, kuriuos atliekate kiekvieną dieną? Gal kokių rytinių?

Plauku plaunu ne kasdien, o  kas antrą dieną. Niekada nedarau kaukių, tik reikia nusiprausti veidą. Nusiplaunu veidą su muilu ir pasitepu kremu. Tai viskas.

Ar turite kokių nors modelio įpročių?

Socialiniai ir meilė sportui. Beveik niekada nesportavau dėl figūros, man tai yra būdas sutvarkyti mintis. Aš renkuosi bėgti. Tai mano meditacijos būdas.

Kas yra „Rubanoid“ sistema?

Pavadinimas atsirado iš niekur. Tai mano instagram vartotojo vardas. "Rubanoidas" Mane pakvietė, nes yra humanoidas, o aš esu Rubanas, ir taip pasirodė „Rubanoidas“.

„Rubanoid“ sistema; atsirado dėl trijų merginų (Alena Masyutkina, Marusya Koval ir aš). Trys draugės, nepilkite vandens, mes kasdien susirenkame, geriame kavą, plepame. Vieną dieną sakau: „Kasdien esame kartu, bent pasportuokime kartu? Ryte susibursime ir atliksime treniruotę, purtysime pilvo raumenis».

Pirmą kartą susirinkome proskynoje netoli Cafe Select ir sukrėtė spaudą. Tai buvo net ne proskyna, o gėlynas. Įspūdingas reginys. Mano vyras filmavo mus per kamerą, juokėsi ir ilgai grasino visa tai paskelbti socialiniame tinkle.

Apskritai, aš visa tai pažiūrėjau ir pasakė: „Šaunuoliai, leisk man daryti treniruotę taip, kaip aš paprastai treniruojuosi. Ir pradėjome treniruotis. Tada po viena nuotrauka kažkada parašiau: „Ruošiamės vasarai, pagal rubanoidų sistemą“, ir taip išėjo.

Tanya, tu laimingas žmogus?

Pažiūrėk į mane. Žinoma!

Turinys
  • Karjera / motyvacija
  • Здоровье/питание
  • Grožis / sportas
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.