Facebook Pixel

Trys užkandžiai, kurie subalansuoja cukraus kiekį kraujyje ir užtrunka tik 3 minutes!

Trys užkandžiai, kurie subalansuoja cukraus kiekį kraujyje ir užtrunka tik 3 minutes!

Kai tikrai išalksite, atsiduriate virtuvėje neryškiai, nežinodami, koks užkandis numalšins alkį, arba, dar blogiau, paimsite šokoladinį batonėlį, kuris tik padidins cukraus kiekį kraujyje. Būkite tikri, greitus ir paprastus užkandžius, subalansuojančius cukraus kiekį kraujyje, paruošti lengviau nei manote. Visada turėkite šias tris kūrybines galimybes, kad nesijaustumėte beprotiškai alkani.

1. Paruošta žalia sriuba

Sultys ir kokteiliai itin išpopuliarėjo dėl jų paruošimo patogumo – per kelias sekundes galite nuryti tai, kas dažniausiai prilyginama kasdienei sveiko maisto normai. maisto produktai.  Visi kokteilių vaisiai dažnai provokuoja jūsų skonio receptorius pridėti daugiau cukraus, taip dar labiau padidindami insulino lygį. Paruoštos žalios sriubos gali aprūpinti visomis maistinėmis medžiagomis, kurios yra glotnutyje, o jų skanus augalinis pagrindas užtikrina, kad smaližiai bus patenkinti, o skrandis pilnas. Visus ingredientus galite tiesiog sudėti į puodą, užvirinti  ir plakite trintuvu, kaip sveikų riebalų įdėdami šaukštą kokoso. Tiesiog sumeskite viską, ko reikia, į puodą, pašildykite ir gerkite (galite gerti iš puodelio, kad procesas būtų lengvesnis).

2. Spraginti kukurūzai su sviestu ir kokosu

Jei neišbandėte kokoso aminų ir sviesto derinio ant kukurūzų spragėsių, praradote pusę savo gyvenimo. Visų pirma: Taip, sviestas gali būti sveikas maistas, tačiau visada atkreipkite dėmesį į šalto spaudimo aliejų, pavyzdžiui, Jarrow Formulas. Aliejus yra vienas geriausių biologiškai prieinamų riebaluose tirpių vitaminų A, D ir K2 šaltinių, kurių šiuolaikinėje vakarietiškoje dietoje labai trūksta. Sveiki riebalai stabilizuoja hormonus, o kokoso aminai suteikia nuostabų skonį. Kokosų aminai gaminami iš fermentuotų, atstatytų kokosų sulčių ir druskos. Jie panašūs į tamari arba sojų padažą, bet be glitimo, be sojų, turi šiek tiek sirupiškesnę tekstūrą ir saldų skonį, todėl šis užkandis tikrai vertingas (jame taip pat gausu amino rūgščių, kurios padeda atsistatyti raumenims, smegenų funkcija ir nervų sistema). Spragėsiai – tai puikus užkandis: jame gausu skaidulų, kad cukraus kiekis kraujyje būtų kontroliuojamas, o jo grūdeliai – traškūs. Paruoškite kukurūzų spragėsius ir įmaišykite ištirpintą sviestą bei kokosų aminus, kol jie visiškai pasidengs.

3. Migdolų sviesto, cinamono ir obuolių skrebučiai

Ši versija yra gana populiari: obuoliai supjaustomi žiedais, todėl jie yra idealus pagrindas tepant migdolų sviestą. Nors riešutų svieste jau yra vitamino E ir daugybė riebalų bei baltymų, kurie subalansuoja cukraus kiekį kraujyje, cinamonas taip pat atlieka savo vaidmenį subalansuojant medžiagų apykaitą ir stabilizuojant insulino lygį (be to, jis turi desertinį skonį, kuris apgauna liežuvį). valgote saldų ir skanų desertą). Tiesiog įsitikinkite, kad migdolų svieste yra tik vienas ingredientas. migdolai – pavyzdžiui,  Artisana.

Šie paprasti užkandžiai subalansuos cukraus kiekį kraujyje, todėl niekada nejaustumėte alkani!

Turinys
  • 1. Paruošta žalia sriuba
  • 2. Spraginti kukurūzai su sviestu ir kokosu
  • 3. Migdolų sviesto, cinamono ir obuolių skrebučiai
Atsakomybės neigimas

Šis tinklaraštis nėra skirtas diagnozei, gydymui ar medicininėms konsultacijoms teikti. Informacija šiame tinklaraštyje pateikiama tik informaciniais tikslais. Dėl bet kokių medicininių ir su sveikata susijusių diagnozių ir gydymo kreipkitės į savo gydytoją. Šiame tinklaraštyje pateikta informacija neturėtų būti laikoma pasikonsultavimo su gydytoju pakaitalu. Šio tinklaraščio straipsniuose pateikti teiginiai apie konkrečius produktus nėra patvirtinami dėl ligų gydymo, diagnozavimo ar prevencijos.

Ar jums patiko šis įrašas?
0
0
Straipsnio komentarai
Nėra atsiliepimų
Pridėkite savo apžvalgą

Atsiliepimai bus rodomi po moderavimo.